Katja wil bij RTL meer acteren dan bij KRO-NCRV

Katja Schuurman wil bij haar nieuwe werkgever RTL meer gaan acteren dan ze de afgelopen jaren deed bij KRO-NCRV. Ze rekent op mogelijkheden daartoe. Dat zegt ze vandaag in het AD. Schuurman acteerde bij de publieke omroep alleen in de series Noord Zuid en Vlucht HS13, maar RTL heeft haar verzekerd ‘veel drama’ te mogen maken. Concrete projecten liggen er nog niet op tafel. “Ik weet nog niet precies wat, maar ik vind dat vooruitzicht heel leuk“, aldus de tv-persoonlijkheid.

Bij KRO-NCRV was de actrice in Schuurman niet echt tevreden. “Het was de bedoeling dat ik bij KRO-NCRV meer drama kon doen, maar er waren veel wisselingen van de wacht en dat kwam niet van de grond. Ik denk en hoop dat bij RTL de besluitvorming sneller gaat.

Ook haar presentatieklussen bij RTL zijn nog niet concreet. “Ik kan nog geen titels noemen, die ken ik nog niet, maar we hebben een aantal pilots opgenomen.”

Veel programma’s komen voort uit mijn interesses, één daarvan is het eeuwige leven. Daar ligt een format voor, ik denk wel dat dat doorgaat. En ik ga zeker iets doen rond reizen.

Het AD-interview met Katja Schuurman kunt u lezen via Blendle.

 

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen