Hadewych Minis: ‘Omzet Kruidvat groeit door mij’

Geplaatst op vr 27 jul 2018 om 8:35

Hadewych Minis schaamt zich er absoluut niet voor dat ze naast haar serieuze zang- en acteercarrière ook nog steeds de stem van Kruidvat is. Het geeft haar financiële vrijheid. Dat zegt ze vandaag in de Volkskrant. Minis spreekt elke week de nieuwste aanbiedingen in van de Kruidvat en die worden dan uitgezonden op de radio. “Ik spreek die reclames elke week in en doe dat al negen jaar met veel lol. Ik vind het geen
enkel probleem om de stem van dat bedrijf te zijn.”

De Kruidvat betaalt lekker. “Het geeft mij de vrijheid om desnoods een half jaar vrijaf te nemen om te schrijven of mijn show voor te bereiden.”

Veel mensen vinden haar stem irritant. “Op internet lees ik weleens over irritaties over dit soort reclames, en die van Kruidvat worden het vaakst van allemaal uitgezonden, dus daarmee zal die irritatie te maken hebben. Maar het raakt me niet.”

Als er straks kritiek zou zijn op mijn show, zou dat veel harder aankomen. Het is trouwens bewezen dat sinds ik de Kruidvatstem ben, de omzet blijft groeien. Het gaat daar als een trein.”

Het Volkskrant-interview met Hadewych Minis kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
36 Reacties op “Hadewych Minis: ‘Omzet Kruidvat groeit door mij’”


 1. Whitedog

  Haar stem is idd irritant, maar je weet daardoor wel dat het dé Kruidvat stem is.

  En gelijk heeft ze, het is wel een vaste bron van inkomen.

 2. Bart

  Echt een super irritante stem.

 3. Curryworst

  Ze zal zelf wel fikse korting krijgen als ze weer een zalfje komt halen tegen vag in ale schim melinfec ties.

 4. ik

  Ik moet steeds kotsen als ik haar stem hoor.
  Maar daar is het om te doen.. KOMMMM NAAAR PLAYA DELLL KRUITVATTTTTT

  Hier ga ik weer. bah

 5. Markies de Schade

  Haar stem lijkt op die van ho*ertje Katja S.

 6. Eva

  Haar stem is niet irritant, maar de manier van inspreken. Moet overigens wel bij gezegd worden dat ze het in eerste instantie nog veel irritanter insprak. Gelukkig zijn ze daarmee gestopt.

 7. Wolter

  Haar stem is niet irritant, het toontje. Ze heeft als ze gewoon praat, een normale prettige vrouwenstem. Zo zie je maar weer, de reacties hier zijn van mensen die elkaar napraten. Lekker zeuren. Ga zo door meid!

 8. ik

  @haar stem in de commercial is irritant, hoe ze in het echt klinkt is niet rellevant, het gaat om haar stem in de reclame.

 9. godsamme

  desnoods een 1/2 jaar vrijaf, kun je nagaan wat kruidvat betaalt

 10. Robert

  Koop er nog geen zak drop, vreselijk irritante vrouw.
  Nee weet het dat ik er niks koop zal niks uitmaken, koop ook geen Ajax schoonmaakmiddel, een klein burgerlijk protest.

 11. Jables

  Ik vond haar ‘het houdt niet op, niet vanzelf’ irritanter.

 12. J

  Ik vind m wel grappig, die bijna hysterische stem over inlegkruisjes, luiers of gezichtscrème.

 13. LD

  Zij doet t juist erg goed als kruidvat stem. Ik geniet al jaren.

 14. danny

  Je zult haar gaan missen als ze ermee stopt. Ze doet het geweldig. Hilarisch soms.Kan er wel om lachen lol

 15. ycheweiz

  Heeft deze mevrouw last van narcisme, sinds dat ik de stem ben is de omzet blijven groeien. Het is de armoede van Kruidvat, het reclamebureau en de kartelwerking van dat hele systeem, neem de buurvrouw van een gedeelte van de beloning.

 16. Karel

  Omzet groeit door de prijsstelling van de aangeboden producten en niet door haar vreselijke irritante stem.

 17. peter

  Ik wist niet dat het haar stem was, maar irritant of niet, het is een mooie bron van inkomsten voor haar. Niks mis mee.

 18. Momo

  Haha, alsjeblieft, zeg. Een walgelijk irritant wijf met een walgelijk irritante stem. Door haar probeer ik het Kruidvat juist te mijden. Iedereen die ik ken grijpt naar de afstandsbediening als die reclames voorbij komen.

 19. Mark

  Mediahóer. Steeds verrassend altijd voordelig.

 20. Mark

  Als je naar de afstandbediening grijpt als je haar stem hoort zegt meer over jou dan over haar. Dan heb je imo gewoon een vorm van autisme.

 21. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Wie koopt er nou niet bij Kruidvat?

  Soms oogt de inrichting wel wat rommelig, maar ik kom er graag (2 of 3 keer per week). Je vindt die winkel overal, ook in de wat kleinere plaatsen

 22. Anton Bouwhuis

  Het is een kwelling. Bijna net zo erg als die stem van Jobbirrrrrrrd.

 23. TopofFlop

  Door het toontje van Kruidvat mijd ik die winkel heel bewust. Wat andere mensen doen, moeten zij weten. Ik koop er niet.

 24. Lies

  In Belgie gebruikt men een Vlaamse stem voor de radio commercials van Kruidvat. Als ik haar (niet schreeuwerige) stem vergeleken met die van onze Hadewijch hoor, dan koop ik spontaan pampers terwijl ik geen baby heb….

 25. Lies

  Irritante reclames: @anton bouhuis: Jobbird. Kruidvat. Eyewish…. wie vult dit verder aan??

 26. 16GB

  Eyewish, is dat met dat roodharige kreng?

  Ik kan je niet verder helpen, Lies. Ik luister geen radio en bij tv-reclames spoel ik door of zap ik weg. Totaal geen behoefte aan.

  (En ik weet dat mijn 1e zin niet met de rest lijkt te kloppen.)

 27. 16GB

  Hm, mijn bericht wordt niet geplaatst.

 28. 16GB

  Reclame

 29. 16GB

  Kreng

 30. ann-Lynn

  Waarom zou ze überhaupt nog werken? Ze kan gewoon 1 keer per week een commercial inspreken en klaar.

 31. Lies

  16gb: je bedoelt die roodharige dame, de zogenaamde styliste. Die je een verkeerde bril op je neus zet. Met Tommy Wieringa als stem in de commercial.
  Ik bedoel Eyelove… met die dikke Nederlandstalige zanger. Pardon.

 32. K

  Koop sowieso nooit wat bij kruitvat…kruitvat distributie centrum gaat schandalig met zijn personeel om…lijken net slaven daar zo…met dan aan Olympia uitzendbureau

 33. yoshi

  elke kruidvat is een bende… alles komt kon je af en een hel voor moeders met kinderwagens

 34. lvs2015

  Je hoeft je als gemiddelde actrice/acteur echt niet te schamen voor dit soort snabbels want in Nederland kun je niet goed verdienen als gemiddelde acteur/actrice. Daarbij hop je ook van job naar job en is een vast contract een zeldzaamheid terwijl ondertussen je kosten voor onderhoud en huisvesting wel doorlopen. Dus ik begrijp dit wel. Echter als dit er niet was dan verbaast het mij dat dit soort actrices en acteurs zich weer te groot voelen om ergens bij te gaan klussen in de Supermarkt of callcenter. Die arrogantie hebben ze dan wel weer los van het feit is of men bij dit soort werkgevers zo een naam wel weer hebben want je moet er ook de kwaliteiten voor hebben dan alleen je naam.

 35. boeruh

  Hysterische bitch …met een afgrijselijke stem …leve de afstandsbediening die standaard naast me ligt !

 36. pooglie

  Ze zegt wel dat de omzet blijft groeien door haar stem? echt niet!! denk eerder door de foldertjes die verspreid worden hoor.
  Ik werk in een productie bedrijf waar we met ca 120 mensen in 1 gigantische loods zitten, en als we die stem horen van haar op de radio, gaan we allemaal heel hard zingen! dat is echt lachen haha. echt iedereen vind het zo’n irritant mens.

  Dus het is NIET je stem Hadewych,die de omzet doet stijgen. in tegendeel. maar het zijn de reclame folders die we in de bus krijgen, die de omzet doen groeien:)

  Zonde van al het geld voor die reclame spotjes, want weet dat 90% van de mensen gaat zappen, zo snel dat mens in beeld komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.