Hadewych Minis: ‘Omzet Kruidvat groeit door mij’

Hadewych Minis schaamt zich er absoluut niet voor dat ze naast haar serieuze zang- en acteercarrière ook nog steeds de stem van Kruidvat is. Het geeft haar financiële vrijheid. Dat zegt ze vandaag in de Volkskrant. Minis spreekt elke week de nieuwste aanbiedingen in van de Kruidvat en die worden dan uitgezonden op de radio. “Ik spreek die reclames elke week in en doe dat al negen jaar met veel lol. Ik vind het geen
enkel probleem om de stem van dat bedrijf te zijn.”

De Kruidvat betaalt lekker. “Het geeft mij de vrijheid om desnoods een half jaar vrijaf te nemen om te schrijven of mijn show voor te bereiden.”

Veel mensen vinden haar stem irritant. “Op internet lees ik weleens over irritaties over dit soort reclames, en die van Kruidvat worden het vaakst van allemaal uitgezonden, dus daarmee zal die irritatie te maken hebben. Maar het raakt me niet.”

Als er straks kritiek zou zijn op mijn show, zou dat veel harder aankomen. Het is trouwens bewezen dat sinds ik de Kruidvatstem ben, de omzet blijft groeien. Het gaat daar als een trein.”

Het Volkskrant-interview met Hadewych Minis kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen