Dennis Schouten ziet Rutger Castricum als voorbeeld

Dennis Schouten ziet collega Rutger Castricum als zijn grote voorbeeld. Sterker nog: zijn PowNed-collega is de reden dat hij video is gaan maken. Dat vertelt hij op Radio Veronica. Schouten is momenteel hét gezicht van het PowNews. “Ik was vroeger heel erg fan van Rutger Castricum en wou ik dit worden. Op mijn negentiende was ik al wat ik heel graag wou worden. Nu wil ik alleen nog maar beter worden, maar wat ik heel graag wilde worden ben ik al, dus ik ben een gelukkig mens.”

Het PowNews heeft een provocerend karakter. Is Schouten wel eens bang geweest? “Dat is eigenlijk maar één keer geweest. Iedereen mag tegen mij alles zeggen, maar op het moment dat je op de grond ligt met de handen voor je gezicht en ze trappen waar ze trappen kunnen… Toen was ik wel even doodsbang, maar dat is ook echt de enige keer geweest.”

Het gebeurde tijdens opnames in Venlo. “We waren er niet als enige. Alle andere media waren er ook. Dat is een halfjaartje geleden. Er was een grote Turkse gemeenschap waarin iemand was doodgeschoten. Er waren allemaal drugsverhalen. Dat was daar.”

Schouten verdient bij PowNews 3.000 euro per maand. Castricum krijgt ruim 16.000 euro per maand.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen