Dennis Schouten ziet Rutger Castricum als voorbeeld

Geplaatst op vr 20 jul 2018 om 12:30

Dennis Schouten ziet collega Rutger Castricum als zijn grote voorbeeld. Sterker nog: zijn PowNed-collega is de reden dat hij video is gaan maken. Dat vertelt hij op Radio Veronica. Schouten is momenteel hét gezicht van het PowNews. “Ik was vroeger heel erg fan van Rutger Castricum en wou ik dit worden. Op mijn negentiende was ik al wat ik heel graag wou worden. Nu wil ik alleen nog maar beter worden, maar wat ik heel graag wilde worden ben ik al, dus ik ben een gelukkig mens.”

Het PowNews heeft een provocerend karakter. Is Schouten wel eens bang geweest? “Dat is eigenlijk maar één keer geweest. Iedereen mag tegen mij alles zeggen, maar op het moment dat je op de grond ligt met de handen voor je gezicht en ze trappen waar ze trappen kunnen… Toen was ik wel even doodsbang, maar dat is ook echt de enige keer geweest.”

Het gebeurde tijdens opnames in Venlo. “We waren er niet als enige. Alle andere media waren er ook. Dat is een halfjaartje geleden. Er was een grote Turkse gemeenschap waarin iemand was doodgeschoten. Er waren allemaal drugsverhalen. Dat was daar.”

Schouten verdient bij PowNews 3.000 euro per maand. Castricum krijgt ruim 16.000 euro per maand.

Foto: PowNed
14 Reacties op “Dennis Schouten ziet Rutger Castricum als voorbeeld”


 1. Denderkoning

  “zijn PowNed-collega is de reden dat hij video is gaan maken”

  Welke baviaan schrijft zulke kromme zinnen?

 2. Neusaap

  Denderkoning, hoe zou jij een betere zin formuleren?

 3. age

  Schouten VERDIENT bij Pow news 3.000 per maand.
  Castricum KRIJGT ruim 16.000 euro per maand..

  Hoeveel SCHUIFT die Pow ned directeur naar zichzelf toe?

 4. Mandril

  Kan die Dennis ook zinnen uitspreken zonder het woord ‘worden’?

 5. Johann

  Van welke boerderij hebben hebben ze onverslaanbare, debiele neefje van Castricum weg getrokken?

 6. annoniem

  dit kereltje eeft het over vroeger. hij is of 22 of 23. dat betekent dat hij het over 3 of 4 jaar geleden heeft. dat noem ik echt geen vroeger.

 7. E. Hartsma

  Dennis Schouten tovert altijd een lach op mijn gezicht, ik kijk er graag naar. Hij heeft lef.

 8. Johann

  E Hartsma…lef? Dat komt onndat hij onvoorstelbaar dom is

 9. Jur

  Kan ik me wel voorstellen, iedereen wil wel net als Castricum miljonair worden met een paar flut interviewtjes.

 10. Merel

  @Johann.
  Hoe weet jij dat hij dom zou zijn?
  Of ben jij zo dom dat je afgaat op uiterlijk en een accent?

 11. Erik

  @Merel
  Dat zie je alleen al aan het fotootje.

 12. Sjaak

  Leuk ventje! Gaat een hele grote worden!

 13. Virginia Rens

  Net als ik van de ‘generatie Virgien’. Zou graag eens een beschuitje met hem eten.

 14. bram

  ik dacht altijd dat deze kerel enorm dom was maar hij lult wel altijd iedereen onder tafel, ik geniet daar wel van. hoewel zijn gesprekspartners ook niet altijd de slimsten zijn…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.