Angela de Jong op vakantie; vier weken geen columns

Angela de Jong, de tv-criticus van het AD, gaat met vakantie. Daarom zullen er de komende vier weken geen columns van haar verschijnen in de krant. Dat zegt ze vandaag in haar voorlopig laatste stuk. De Jong gaat op een handig moment weg, want de televisiewereld zit nog midden in zijn zomerstop. In september, als het tv-geweld weer losbarst, is ze gewoon weer van de partij om te zeggen wat ze overal van vindt, bijvoorbeeld van de nieuwe latenightshow met Twan Huys op RTL 4.

De tv-criticus geeft haar lezer vandaag vijf kijktips voor de komende zomer. “Omdat u mij na vandaag vier weken moet missen. Omdat de tv ondertussen gewoon doorgaat.

Haar vijf kijktips zijn Zomergasten met Louis van Gaal, de talkshow M, We Zijn Er Bijna, De Opvolgers en Laat op Eén. Allemaal programma’s van de NPO dus.

Wat gaat De Jong eigenlijk doen de komende weken? “Ik ga ondertussen een paar boeken lezen, dobberen in het zwembad en tot laat buiten zitten met een fles limoncello.”

Over vier weken ben ik er weer, eh… fris en fruitig“, besluit ze met een knipoog naar Humberto Tan, de talkshowhost die ze kapot heeft gemaakt in haar columns.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle of op de AD-site.

Foto: NPO Radio 1

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen