Slecht bekeken Sanne Wallis de Show door op NPO 1

Sanne Wallis de Vries heeft van NPO 1 groen licht gekregen om een tweede serie afleveringen van haar slecht bekeken personalityshow Sanne Wallis de Show te maken. Dat heeft ze gezegd in het programma Zomerspijkers op NPO Radio 2. Sanne Wallis de Show veroorzaakte met het Israël-lied veel controverse, maar was geen kijkcijferhit. Op het dieptepunt keken er slechts 351.000 mensen (8 procent). Toch heeft NPO 1 voldoende vertrouwen in het programma voor een vervolg.

Wallis de Vries: “Het leuke nieuws is van deze week is dat we door mogen met Sanne Wallis de Show volgend seizoen. In november-december gaan we er hopelijk zes maken. Dat vind ik ontzettend fijn, omdat die vier keer eigenlijk pilots waren. Je kunt niet anders dan het op televisie uitproberen, want anders leer je er geen reet van. Ik vind het te gek.”

Ze wil doorbouwen met het programma. “Ik heb ze alle vier gezien en je ziet: oké, je maakt wel stappen, maar het is er nog niet.

De presentatrice wil met name het quizonderdeel uitbreiden. “Volgend seizoen wil ik daar een iets meer uitgeklede versie van, waarin de mensen meer aan bod komen, dat er meer ontstaat. De gasten die ik had waren zo leuk, dat is zonde van mensen hun leukheid.

Foto: Bob Bronshoff, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen