Party vindt Angela Groothuizen plots heel moeilijk doen

Geplaatst op za 30 jun 2018 om 13:00

Het tv-succes van Angela Groothuizen bij RTL 4 heeft ertoe geleid dat ze zich steeds meer gedraagt als een ster, onder meer als het gaat om interviewverzoeken. Dat schrijft weekblad Party. Groothuizen heeft volgens het blad een beetje last van sterallures. “Stijgt de jarenlange roem die Angela Groothuizen tot nu toe genoot haar lichtjes naar het hoofd? Het lijkt er wel op“, meldt het blad, dat zich baseert op ‘showbizzjournalisten die haar al veertig jaar kennen’. Eén van hen is een bekende fotograaf.

Die anonieme fotograaf vindt dat Groothuizen ineens heel lastig doet. “In elk geval de laatste twee jaar doet Angela moeilijker dan voorheen. Vroeger konden we haar altijd en overal fotograferen en kregen we gewoon haar mobiele nummer als we een afspraak met haar wilden maken voor een leuke, nieuwe foto. Maar de tijden zijn veranderd.

En een verslaggever zegt: “Je kunt haar niet meer zoals vroeger gewoon even opbellen voor een interview van slechts tien minuutjes, ze verwijst alles resoluut door naar haar management. En daar houden ze haar uit de wind door vrijwel alles af te wijzen.

Volgens andere insiders speelt er ook iets anders mee: “Ik heb van haar gehoord dat ze vindt dat ze er een hekel aan heeft om niet op haar voordeligst in de bladen te verschijnen. En dus wil ze nog maar mondjesmaat poseren.

Foto: RTL
24 Reacties op “Party vindt Angela Groothuizen plots heel moeilijk doen”


 1. Wodan

  De Party en een anonieme fotograaf, jawel! Totaal onbetrouwbaar dus.

 2. Curryworst

  Bejaarde vrouwen doen overal moeilijk over.

 3. Curryworst

  Bejaarde vrouwen moet je opsluiten en nooit meer langs gaan.

 4. Richard

  Breaking: vrouw is wat meer op privacy gesteld dan vroeger, en wilt het misschien wat rustiger aan doen. Net als de rest van Nederland scheidt ze werk van privé. Heeft de premier al op dit schokkende nieuws gereageerd?

 5. Maikey

  Te beginnen met Ma-Curryworst

 6. Mark

  De Party, net een klein kind die zijn zin niet krijgt. Dan plaats je toch zoals gewoonlijk een oude foto met een verzonnen verhaal erbij, zoals in 90% van de gevallen.

 7. danny

  Vroeger kregen we gewoon haar mobiele nummer als we een afspraak wilde maken… Ja wat denk je zelf? Niks mis met Angela Groothuizen. Gewoon een simpele manier om de ratten een beetje op afstand te houden!

 8. K

  Angela mag en kqn dat gene doen wat haar goed dunkt…en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.

 9. By the way

  Huilie huilie Calimero-gedrag

 10. Peanut

  Ze wil dus niet meer door jan en alleman gebeld worden op elk willekeurig ogenblik. En wat heeft dat te maken met sterallures? Vind het een verstandige beslissing van Angela.

 11. age

  Heeft Wilfried Genee al ergens in de media verteld dat Johan Derksen de eerstvolgende VI Oranje uitzending helemaal los zal gaan over Angela Groothuizen?
  Kijken dus !

 12. A.Zijn

  Ik zou ook ieder interview met die k*tmedia afwijzen. Groot gelijk!

 13. scott_0

  Zo zeg, iemand die geen zin heeft in vragen van de fakking Party. En dan heb je sterallures?

 14. Peter

  Angela heeft absoluut GEEN sterallures!! Daar ken ik haar goed genoeg voor. De Party moet, als zijnde een van de vuilspuiterijbladen, niet moeilijk over doen!! Angela zal wel goede reden hebben om wat kieskeuriger te zijn. Maar dat heeft Niets te maken met sterallures!!

 15. Tvkijker

  Sowieso een erg onsympathieke vrouw vind ik.

 16. chris

  De ene Angela is de andere niet

 17. Ernst

  Gelijk heeft ze

 18. Tanja

  Nou, ik had wel een artikel verwacht over Wendy van dijk na van de Pavert bij Jinek.. helemaal niks?! Werd toch wel pijnlijk afgemaakt

 19. Domien flink aan het verzuren

  De Party. Bestaat dat kleinste en slechtst verkopende roddelding nog???

 20. Anja

  De Party , uuuuuuuh ja dan snap ik het wel.

 21. Annoniemus

  Dit overschatte kleinste huppeltrutje van de Dolly Dots , is een naar en eng persoon geworden met misplaatste (ster) neigingen !

 22. Peter R de Fries

  Heb deze dame een keer op het strand op Terschelling gezien.
  Jezus wat een uiers.

 23. SOLANGE

  Omhooggevallen zingende vrouw denkt te kunnen interviewen whaaaaaaaaaaaaa

 24. Noëlla

  Dus als je je telefoonnummer niet aan stalkers met camera’s geeft heb je sterallures?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.