Party vindt Angela Groothuizen plots heel moeilijk doen

Het tv-succes van Angela Groothuizen bij RTL 4 heeft ertoe geleid dat ze zich steeds meer gedraagt als een ster, onder meer als het gaat om interviewverzoeken. Dat schrijft weekblad Party. Groothuizen heeft volgens het blad een beetje last van sterallures. “Stijgt de jarenlange roem die Angela Groothuizen tot nu toe genoot haar lichtjes naar het hoofd? Het lijkt er wel op“, meldt het blad, dat zich baseert op ‘showbizzjournalisten die haar al veertig jaar kennen’. Eén van hen is een bekende fotograaf.

Die anonieme fotograaf vindt dat Groothuizen ineens heel lastig doet. “In elk geval de laatste twee jaar doet Angela moeilijker dan voorheen. Vroeger konden we haar altijd en overal fotograferen en kregen we gewoon haar mobiele nummer als we een afspraak met haar wilden maken voor een leuke, nieuwe foto. Maar de tijden zijn veranderd.

En een verslaggever zegt: “Je kunt haar niet meer zoals vroeger gewoon even opbellen voor een interview van slechts tien minuutjes, ze verwijst alles resoluut door naar haar management. En daar houden ze haar uit de wind door vrijwel alles af te wijzen.

Volgens andere insiders speelt er ook iets anders mee: “Ik heb van haar gehoord dat ze vindt dat ze er een hekel aan heeft om niet op haar voordeligst in de bladen te verschijnen. En dus wil ze nog maar mondjesmaat poseren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen