Nadia Moussaid gaat inderdaad Eva Jinek vervangen

Nadia Moussaid gaat inderdaad Eva Jinek vervangen in de maand augustus. Van 6 tot en met 31 augustus presenteert ze het programma Laat op Eén op het tijdstip van Jinek. Dat heeft KRO-NCRV zojuist laten weten. Jinek zou eigenlijk tot eind september op de buis zijn, maar vanwege haar zwangerschap stopt ze er eerder mee. Jeroen Pauw kon niet eerder dan begin september beginnen, dus voor de maand augustus heeft KRO-NCRV voor Moussaid gekozen. Zij heeft ervaring met talkshows.

Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV, is erg tevreden over deze keuze. “Nadia is een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Eva.

Moussaid heeft ervaring met talkshow. Ze presenteerde voor de NTR het wekelijkse NPO 2-programma De Nieuwe Maan, een programma voor moslims. Momenteel presenteert ze voor KRO-NCRV het programma Brandpunt+.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen