Kemna Casting verder als Post Castelijn Casting

Het discutabele castingbureau Kemna Casting, voorheen eigendom van de ‘vieze’ castingdirector Job Gosschalk, gaat verder onder de nieuwe naam Post Castelijn Casting. Dat meldt De Telegraaf. De wijziging gaat per direct in, vertelt Telegraaf-journalist Frank Waals op Twitter. “Kemna Casting gaat verder onder een andere naam en zal vanaf vandaag Post Castelijn Casting heten, zo bevestigde het bedrijf zojuist in een kort telefoongesprek en een e-mail die relaties hebben ontvangen.

De reden van de naamswijziging laat zich raden. “Het wijzigen van de naam is volgens Kemna een nieuwe stap in een reeks maatregelen die men sinds november heeft genomen.

De verklaring van Kemna/Post Castelijn luidt: “Post/Castelijn bestaat uit onafhankelijk van elkaar werkende casting directors/partners die samen met hun assistent(en) in kleine teams werken. Ze kunnen elkaar ondersteunen, maar werken verder volledig autonoom.

De aandelen zijn inmiddels door Job Gosschalk overgedragen aan Job Castelijn, Betty Post en Marc van Bree. Samen met Janusz Gosschalk zijn zij de partners van Post Castelijn Casting.

Waals: “Daarnaast is de castingstudio verhuisd naar een andere locatie. De audities zullen voortaan plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte ruimtes aan de Borgerstraat 112 in Amsterdam.

Foto: Revu

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen