AD-sterren Angela en Paul kritisch over Studio Rusland

AD-columnisten Angela de Jong en Paul de Leeuw zijn kritisch over Studio Rusland, het NOS-programma dat voor en na de wedstrijden van het WK Voetbal wordt uitgezonden op NPO 1. Dat is te lezen in de krant en op Twitter. Studio Rusland is een behoorlijk serieus programma en in die zin zo ongeveer het tegenovergestelde van het concurrerende VI Oranje Blijft Thuis. Voor De Jong en De Leeuw is het programma van de NOS iets te droog. De Leeuw kiest tijdens het WK zelfs voor De Belg.

De Leeuw op Twitter: “We zijn natuurlijk fan van NOS maar vanaf nu kijken we naar de Vlaamse tv op één want leuke voor en na gesprekken, geen gehang op de bank, zemelend over de videoscheidsrechter en zowaar een vrouw die meepraat!

De Jong sluit zich daar in een kritische column bij aan. “Mag het (…) toch een beetje leuk zijn om naar te kijken? Een klein beetje maar. Gewoon, iets minder slaapverwekkend saai“, zegt ze. “Mag het gewoon iets losser, speelser, onderhoudender?

Ze zit naar eigen zeggen niet te wachten op een presentator die de hele tijd geluidsfragmentjes van vieze boeren instart (een sneer naar VI Oranje Blijft Thuis, red.), maar: “Wat ik mis is een leuk programmaà la Villa BvD, dat serieuze wedstrijdanalyses combineert met amusement van niveau.

Foto: WNL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen