Erland Galjaard is gek op Choco Prince

Erland Galjaard is dol op de koekjes van Choco Prince. Ze bevatten minder calorieën dan de favoriete koekjes van John de Mol. Dat heeft de oud-programmabaas van RTL gezegd op Radio 538. Galjaard at het koekje de afgelopen jaren regelmatig tijdens vergaderingen. “Ik vergader wel eens met John de Mol, ’s avonds altijd. Dan begint het heel netjes met groentes en dingen en rond een uur of tien of elf ’s avonds, dan komen de koekjes op tafel. Toen had ik Choco Prince.

Ze aten de koekjes om de honger te stillen; het kon nog wel eens laat worden. “Hij kan doorgaan tot één uur ’s nachts, maar ik haak het liefst rond elf uur af want dan wil ik ook naar mijn vrouw (Wendy van Dijk, red.) toe.

De Mol was aanvankelijk achterdochtig toen hij de Choco Prince-koekjes van Galjaard zag. “Hij keek mij meewarig aan en zei: ‘Met al die calorieën, dat is kansloos dat je dat doet.’ Toen at ik er een stuk of twaalf op. Hij ging vervolgens aan gezonde koekjes.”

Galjaard besloot de ingrediëntenlijst te vergelijken. “Daarna heb ik nog gekeken waar de meeste calorieën in zaten. Die van hem waren twee keer zo calorierijk. Bij zijn eerstvolgende verjaardag had ik twee dozen met Choco Prince gekocht. Die had hij binnen no time opgegeten, tot zijn grote spijt.”

Choco Prince is een combinatie van een gevulde granenbiscuit met vanillesmaakvulling, omhuld met een laag melkchocolade.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen