Quote-baas ergert zich aan ‘prutsers’ van Linda de Mol

Geplaatst op Fri 25 May 2018 om 14:45

Quote-baas Sander Schimmelpenninck vindt dat Linda de Mol eens naar haar personeelsbestand moet kijken. Er werken alleen maar ‘prutsers’ voor haar site LINDAnieuws. Dat vindt de bladenmaker, laat hij blijken op Twitter. De tv-optredens van Schimmelpenninck worden nauwlettend gevolgd door de dames van LINDAnieuws, maar mogelijk worden ze daarbij lichtelijk afgeleid door zijn goede looks: volgens de Quote-baas citeren ze namelijk constant verkeerd. En dat is hij goed beu.

Jeroen Pauw had Schimmelpenninck gisterenavond aan tafel om te discussiëren over of mbo’ers wel of niet de titel ‘student’ verdienen. ‘Mag je jezelf als mbo’er student noemer? Volgens Sander Schimmelpenninck niet’, kopt LINDAnieuws nu.

Zijn uitspraken zijn in dat artikel echter verkeerd geciteerd, stelt Schimmelpenninck. “Haha de stagaires van LINDAnieuws weer in de bocht. Doe eens even fatsoenlijk citeren, ontzettende prutsers“, twittert hij vandaag.

Schimmelpenninck is niet onder de indruk van de ‘dametjes’ van LINDAnieuws. “Overtikken is nog te moeilijk voor de dames internetredactie.

Leuke man?

Het is niet de eerste keer dat Schimmelpenninck zich groen en geel ergert aan LINDAnieuws. Zo was hij ook al eens ontstemd over het artikel ‘Hoofdredacteur van Quote wil dat vrouwen fulltime werken’. “Dat zei ik helemaal niet. Ik zei dat vrouwen wat méér zouden moeten werken“, brieste hij op de Quote-site.

Bovendien vindt hij dat LINDAnieuws te veel ‘social’ op de site heeft. “Boze tweets van nobodies promoveren tot ‘artikel’; het is dagelijkse kost voor onder andere AD en LINDAnieuws“, zei hij eens.

Toen hij eerder dit jaar door LINDAnieuws werd uitgenodigd voor de rubriek ‘Leuke man’, twitterde Schimmelpenninck: “Hopelijk is dat stuk wel geschreven door iemand met minimaal middelbare school.

Foto: BNNVARA
18 Reacties op “Quote-baas ergert zich aan ‘prutsers’ van Linda de Mol”


 1. Benny K

  Okay, Sander, laten we dan voor het gemak maar even vergeten dat de Quote ook alleen maar een soort veredelde Story is voor zakenlui.

 2. dynamische dennis

  Schimmelpenninck is er vroeg bij met de botox, nondeju

 3. Hooftstraat

  Sander Schimmelpenninck heel Nederland is afgeleid door jouw good looks, ik kijk naar elke optreden van deze Hengeloër, hij is zo knap.

 4. Jolie

  Sander Schimmelpenninck, heeft gelijk. Inderdaad prutsers zijn er te over dus ook bij dat maffe Linda bedrijf.

  Oh ja Sander, minder botox graag want je lijkt wel een sprekende pop. Een vent of vrouw zonder mimiek of wat lijnen is best griezelig om naar te kijken. Het maakt ook zeker niet jonger, eerder ouder/enger.

 5. SOLANGE

  Sander heeft gelijk…..slimme jongen

 6. 123

  Jammer dat hij zoveel kritiek heeft op van alles en iedereen, maar dat het hem – klaarblijkelijk – te veel moeite kost om ‘stagİaires’ neer te kalken, i.p.v. stagaires. :-/

 7. kijkbuis

  Die gozer is een echte smerige relnicht. Eerst Tjerrie als een puber naaien, dan de studenten-elite-clubs met hun achterlijke spelletjes verdedigen en nu mag je geen student meer zijn want dat is uitsluitend bestemd voor het grote geld. Ik hoop dat dat dat blaadje failliet gaat. Heel eng mannetje.

 8. Erik

  Schimmelp3nis

 9. JM

  @123; Spel je stagiaires nou expres zelf verkeerd, of ben je zo d*m???

 10. Willy Wonka

  Hij heeft wel een punt, ik ken mensen die naast hun schoenen lopen omdat ze een cursus boekhouden volgen bij de Nti. Ik ben economie student roepen ze .Dan ga je toch af als een gieter?

 11. Remi

  Een heerlijk artikel, Mediacourant !

  Je zult maar één van Linda’s prutsers zijn, en dit lezen …
  … Kan ik erg van genieten, van zo’n artikel ;)

 12. Linde Festival

  Oh de meisjes van Linda, ze zou wat beter een vinger aan de pols moeten houden bij haar eigen bedrijf… Redactie reageert niet op mails, mijn bedrijf had zich aangemeld voor het Linda Festival maar de organisatoren/stagaires reageren niet eens. Het gaat te goed en dan weet je wel hoe het vervolgens afloopt. Succes meiden!

 13. Tvjunkie

  Goede looks? Welke precies?

 14. Tvjunkie

  Is hij pas 33?! Omg hij lijkt 40+

 15. Henriette

  Zijn mening is niet belangrijk. Vrouwen mogen doen wat zij willen. En je druk maken om een woord is zo belegen. Heeft zeker weinig om handen.

 16. Helga

  De neerbuigende toon waarmee deze meneer mbo studenten hekelt getuigt van weinig klasse.

 17. 123

  @JM: https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/stagiair#.Wwky-opNef0

 18. 123

  Schimmelpenninck is dus die extra ‘i’ in stagİairs’ vergeten. Dus wie is er nu dom (behalve Schimmelpenninck)?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.