Porsche van Wendy van Dijk gehackt: dief steelt tas

Geplaatst op Wed 23 May 2018 om 14:45

In 23 seconden een peperdure Mercedes stelen zonder herrie en schade: het gebeurde vorige week in Groot-Brittannië. Het filmpje daarvan gaat momenteel viral en kwam gisterenavond ook voorbij in de talkshow RTL Late Night. De criminelen gebruikten een zogeheten ‘relay box’, waarmee ze in de voortuin het signaal van de autosleutel oppikten: binnen no time waren ze weg. Maar wat blijkt nou? Onze eigen Wendy van Dijk heeft ook zoiets meegemaakt, vertelde ze in de RTL 4-show.

Van Dijk: “Ik heb het meegemaakt onlangs. Mijn tas werd uit de auto gehaald. Ik deed mijn auto op slot, ik liep weg en dat signaal is opgevangen. Vervolgens was ik de hoek nog niet om of mijn tas werd uit de auto gehaald.

Wat bij Van Dijk ‘onlangs’ is, is niet helemaal duidelijk. Eind 2016 kwam de presentatrice in elk geval ook in het nieuws vanwege de diefstal van een tas uit haar auto.

Ze werd destijds bestolen door een 17-jarige jongen in de Sint Willibrordusstraat in Amsterdam.

Foto: RTL
10 Reacties op “Porsche van Wendy van Dijk gehackt: dief steelt tas”


 1. SOLANGE

  wHAAAAAAAAAAAAAAAA

 2. De schuld van Vladimier Poetin

  De VVD zou zeggen dit kan niet of het is een streek van belhamels of zij geven mij de schuld. Dus Wendy weet wat je stemt.

 3. Tuppy

  Wat moet zo’n muts met een Porsche ?

 4. Ralph

  Waarschijnlijk zo’n PC Hooft gevaarte, Porsche Cayenne.

 5. Q

  Oh wat erg he Wendy? Mijn hemel wat kan mij dat nou schelen, ingedroogde rozijn die je bent.

 6. ali

  Wendy de snuifjunk, je keek gisteren heel triest uit je ogen. Ik denk dat t tussen jou en je ander snuifkoning niet goed gaat. Wendy en Galjaard gaan dit jaar voor de kerst scheiden

 7. Wendy

  IK heb het wel door hoor. Hier zit Angela allemaal onder verschillende namen mij te bashen. Nou als ik je tegen kom na mij yogaklasje sla ik je helemaal gek dikke trol

 8. Appelsap

  Je moet ook geen waardevolle (coke) spullen in je auto laten liggen

 9. tim

  dit is wereldnieuws, hoort niet thuis bij MC

 10. Ingrid

  Zo onvriendelijk,je gunt het niemand als zijn of haar auto wordt opengebroken.
  Uit je woede op de dief.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.