Patty Brard pleit voor gesloten repetities Songfestival

Patty Brard denkt dat het beter is als de repetities van het Eurovisie Songfestival in de toekomst niet meer toegankelijk zijn. Dat schrijft de televisiediva in haar column in de Weekend. De beelden van de repetities leveren steevast felle kritiek op, omdat dat de eerste keer is waarop de contouren van een Songfestival-act duidelijk worden. Ook Waylon kon na de repetitie rekenen op stevige kritiek. “Al die meningen van iedereen die gebaseerd zijn op die twee repetities…”, zo laat Brard weten.

Misschien moeten de deuren voortaan maar dicht, oppert ze. “Ze zouden eigenlijk niemand moeten toelaten bij die repetities, laat die mensen rustig oefenen en verbeteren.”

Brard gelooft in Waylon. “Nederland komt dit jaar met de sterkste en meest controversiële act sinds jaren en laat daarmee alle middelmatige Songfestivalzekerheidjes van voorgaande jaren achter zich.”

Overigens had Brard zelf níet voor het liedje Outlaw In ‘Em gekozen. “Maar ik hoef er niet te staan, dus hij moet lekker blijven doen waar hij zo goed in is, namelijk zijn eigen keuzes maken.

De column van Patty Brard over Waylon kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS, Elvin

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen