‘Job Gosschalk benadert slachtoffers telefonisch’

Job Gosschalk is slachtoffers van vieze castings telefonisch aan het benaderen. Hij spreekt hun voicemails in. Dat meldt journalist Frank Waals, die de Gosschalk-beerput opende, in weekblad Privé. Gosschalk heeft in Tel Aviv cursussen gevolgd om ‘zichzelf beter te leren begrijpen’ en belt sindsdien met slachtoffers, aldus Waals. Een van hen vertelt: “Het lastige hieraan is dat je nooit van tevoren weet of hij het is, aangezien er altijd ‘onbekende oproep’ op het scherm verschijnt.”

Deze anonieme bron denkt dat er meer achter zit: “Je weet nooit of het gesprek door hem wordt opgenomen, bijvoorbeeld om zich alvast in te dekken voor een eventuele rechtszaak. Hij zou hiermee mogelijk kunnen aantonen een eerste handreiking te hebben gedaan.

Aan de andere kant is het fijn dat er eindelijk iets van beweging lijkt te zijn. Daar hebben we lang op gewacht“, besluit de bron.

Wel laten de slachtoffers aan Privé weten nog steeds de Job-tapes te vrezen; de opnames die de casting director maakte tijdens vieze castings. Of deze nog altijd bestaan is nog niet duidelijk.

Het Privé-artikel ‘Job Gosschalk geeft eindelijk teken van leven’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen