Anna Nooshin mag verder met Holland’s Next Top Model

Geplaatst op do 10 mei 2018 om 9:15

Anna Nooshin heeft groen licht gekregen voor een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model. De jury blijft hetzelfde, maar het concept wordt iets gewijzigd. Dat heeft de social influencer woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Nooshin debuteerde vorig jaar in het tiende seizoen als presentatrice van het programma. Uiteindelijk trok de finale in oktober maar nét genoeg kijkers voor een plek in de dagelijkse kijkcijfer top 25, namelijk 471.000. Daarmee was het de minst bekeken finale ooit.

De finales van de eerste negen seizoenen trokken 1 miljoen, 561.000, 857.000, 689.000, 865.000, 492.000, 621.000 kijkers, 643.000 kijkers en 507.000 kijkers.

Toch is RTL 5 tevreden genoeg voor een vervolg. “Ik heb heel leuk nieuws, persoonlijk nieuws. Dat is dat Holland’s Next Top Model weer terugkomt en daar heb ik heel veel zin in. We gaan weer knallen, hoop ik. Er zijn wel een paar nieuwe ingrediënten, maar de jury is oud en vertrouwd. Dat hebben we zo gehouden. Ik heb er heel veel zin in, want we hadden een heel goede klik met iedereen.”

Wat verandert er? “Het concept is wel iets aangepast, in die zin dat we eigenlijk op zoek naar willen met mega-star-potential. Het is dus niet zo dat we alleen maar zoeken naar maatje 32 en het gangbare principe van model-zijn.”

Mensen kunnen zich nog opgeven, als je lang genoeg bent (minstens 1,75 meter). “Je kunt meedoen vanaf 17 jaar. De castingdag wordt best wel groot aangepakt. Je kunt je nu nog opgeven.

Anna Nooshin zat in RTL Boulevard om te praten over meer bedekkende kleding. Zelf had de presentatrice zich in een ander thema gekleed.

Foto: RTL
21 Reacties op “Anna Nooshin mag verder met Holland’s Next Top Model”


 1. Bart

  Nee he! Word nou toch eens wakker RTL! Dit meisje kan echt helemaal niets.

 2. Mike

  Die laatste zin haha. Ik snap er niks van dat RTL deze lege huls maar blijft pluggen. Anna is absoluut knap, maar tenenkrommend als ‘deskundige’ en ‘presentatrice’. Haar zogenaamde kennis en kunde is afkomstig van cue-kaartjes.

 3. Freek

  Ik zag gisteren en stukje waar Anna aan het woord was. Mijn hemel wat een onsamenhangend verhaal. Dat moet echt scherper. Ook flauwekul moet je goed brengen. Wat echt triest is is dat ze blijkbaar niets beters hebben dan Hollands Next Topmodel.

 4. lvs2015

  Mijn God, dit bewijst maar weer dat RTL en bijna al die tv zenders tegenwoordig een dik betaalde sociale werkplaats zijn voor leeghoofden die in de burgermaatschappij anders nergens aan de bak zouden komen. Maar in deze wel logisch dat RTL haar contract vernieuwt want HNTM is een programma over leeghoofden en wordt dus opnieuw gepresenteerd door een leeghoofd.

 5. Zalmneusje

  Ook hoe ze krampachtig stond te ontkennen dat het item over de ‘trend van bedekkende kleding’ afkomstig was uit de verwachte hoek. Terwijl alle beelden en foto’s vrouwen met hoofddoek lieten zien. Maar nee, volgens airhead Anna is het gewoon een superleuk modefenomeen waar iedere Nederlandse vrouw graag aan mee wil doen. Misselijkmakend.

 6. Bart

  @Zalmneusje Ja echt he. Dit meisje moet zo snel mogelijk van de buis. Dan zal ze proberen om op allerlei andere manieren de aandacht te trekken maar laat we dan met zijn allen afspreken dat we dat net als bij Laura Pornicova (of hoe je het ook schrijft) gewoon negeren.

 7. pieter

  @LVS 2015 goed stukje,u slaat de spijker op zijn kop
  het is ook ,,, gemaakt door leeghoofden ,,,voor leeg hoofden

 8. Curryworst

  Gisteren ben ik blijven kijken naar haar babbeltje over de trend/niche van bedekkende kleding voor de vrouw. Net zolang wachtend tot het hoge woord eruit kwam. Maar niemand aan de desk durfde het woord Is lam of Mos lima’s in de mond te nemen.
  Wat het gewoon is: Mos lim a Mode.
  En ook dat interviewtje met dat pratende hoo fd doekje in haar winkel. Alsof die Zeeman soepjurken opeens dé trend gaan worden.

 9. Robert

  O.a. dit soort nietszeggende, lepe figuren zijn de doodsteek voor RTL.
  Het 3FM-virus waart er rond: vrijwel niemand meer met enige persoonlijkheid, met een (komende) ineenstorting als gevolg.

 10. Ron

  Zolang dit soort nitwit meiskes een platform krijgen op RTL wordt het niet wat met deze zender.

 11. Peter van de Plas

  We missen Fiona – deze nietszeggende vlogster/blogster zonder kennis van zaken – knap hoor om elke zin met ik te beginnen.

 12. Liza

  Zo’n opwindende vrouw…

 13. A.Zijn

  Irritant mevrouwtje.

 14. Q uit Meerdijk

  En wat doet die vreselijke schreeuwlelijk Marieke Elzinga nog steeds bij boulevard? Dat mens kan der grote waffel werkelijk geen seconde dicht houden. Overal toetert ze door heen, je verstaat niemand meer. Geen wonder dat ze al jaren alleen is.

 15. Japie

  Kleurloze trut! Wat moet je met dat oeverloze gewauwel van die z.g. deskundige?

 16. Pipa

  Inderdaad Q die Marieke begint steeds irritanter te worden en trekt alle aandacht naar zich toe. Tja en Anna puff…

 17. Frank

  Ik weet nog wel een leuk baantje voor Marieke Elzinga , als misthoorn in de Rotterdamse haven!! Ze heeft er de perfecte “stem” voor.

 18. Koosje

  Heeft Marieke adhd?

 19. Suomynona

  @ Koosje

  Nee, eerder last van geldingsdrang. Ze denkt dat ze het helemaal gemaakt heeft na het winnen van een Talent Award (waarvoor eigenlijk? Het aan elkaar praten van wat schijtlollige filmpjes bij Late Night is iets wat iedereen wel kan) en is daardoor mijlenver naast haar schoenen gaan lopen.

 20. Hijgje Huigstra

  Over het paard getild kapsonesmokkel

 21. Koosje

  @Suo
  Aha vandaar dat ze zo aanwezig is altijd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.