Wietze zou presentatie Temptation Island weigeren

Wietze de Jager zou de presentatie van een programma als Temptation Island weigeren. Hij slaat dat soort televisie namelijk ook over als kijker. Dat zegt de nieuwbakken tv-presentator in gesprek met het AD. Na Shownieuws is De Jager vanaf morgen te zien als host van de Net5-show ‘Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel’. Hij ging de uitdaging graag aan, maar zou er niet over péinzen om Rick Brandsteder op te volgen als presentator van de ordinaire show over vreemdgaan op RTL 5.

De Jager heeft één belangrijk criterium als het gaat om presentatieverzoeken. “Of ik er zelf ook naar wil kijken. Als aan mij was gevraagd: wil je Temptation Island presenteren, dan had ik het niet gedaan. Daar kijk ik zelf ook niet naar. Maar Net5 maakt mooie programma’s. Grenzeloos Verliefd, Kitchen Impossible.”

Het kasteelprogramma, over kandidaten die strijden om die ene droombaan van kasteelbeheerder, zou hij zelf wél graag kijken. “Ik ben een vaste kijker van Ik Vertrek. Prachtig om te zien, dat dromen najagen. Dat is hier ook zo.

De opnames vond hij behoorlijk pittig. “Kijk, ik ben nieuw in televisieland. In Frankrijk noemden ze me de stagiair, maar het bevalt me goed. Natuurlijk ben ik Talpa dankbaar voor de kansen, nu moet ik het waarmaken“, besluit hij in de krant, via Blendle.

Hoe De Jager het ervan af heeft gebracht kunt u morgen vanaf 21.30 uur zien op Net5.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen