Telegraaf vindt verhuizing RTL 4-shows onhandig

De Telegraaf vindt het geschuif met de weekendshows van RTL 4 onhandig. Het kost de televisiezender alleen maar kijkers. Dat is vandaag te lezen in het dagblad. Momenteel zendt RTL 4 op de zaterdagavond het programma It Takes 2 uit, terwijl deze eerder op zondagavond werd uitgezonden. Het nieuwe seizoen van De Jongens tegen de Meisjes begint op zondagavond, terwijl deze titel voorheen op zaterdag te zien was. “De vraag is of dit een slimme zet is“, aldus De Telegraaf.

De verhuizing van It Takes 2 naar de zaterdagavond is in elk geval geen succes, concludeert De Telegraaf. “It Takes 2 komt de laatste weken niet boven de magische miljoengrens uit, terwijl De jongens tegen de meisjes daar moeiteloos overheen ging.”

En De Jongens tegen de Meisjes komt nu op een avond die volgens de krant helemaal niet geschikt is voor familie-amusement. “Beide zijn familieshows, maar de zondag is daar doorgaans niet de ideale avond voor.”

De kijker van De Jongens tegen de Meisjes krijgt zondag nóg meer verandering voor de kiezen, want Chantal Janzen wordt opgevolgd door Yolanthe Sneijder-Cabau. “Hoe dat uitpakt, zal moeten blijken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen