Martijn Binks guilty pleasure is SBS 6-programma

Geplaatst op Wed 25 Apr 2018 om 16:15

De guilty pleasure van NOS-verslaggever Martijn Bink op televisie is een titel van SBS 6. Hij is gek op Wegmisbruikers met André van der Toorn. Dat laat hij weten in de VARAgids. Zijn vriendin vindt het ‘vreselijk’, maar Bink kijkt al jaren naar de SBS-dino. “Mijn guilty pleasure is Wegmisbruikers. Heerlijke televisie. Hoe zo’n man dan uit z’n plaat gaat als z’n rijbewijs wordt ingenomen en die agenten die zich enorm moeten inhouden. Fascinerend“, zo laat de televisiejournalist weten. 

Zijn favoriete programma is Wie is de Mol. “Het enige programma dat ik écht wil zien wanneer het uitgezonden wordt. Geen spoilers!

Wie is de Mol is fascinerend, vindt Bink. “Ik denk er veel over na. De WIDM-app doe ik ook. En ik heb het er veel over met collega’s. Elke maandagochtend komen de theorietjes. Ik heb het altijd fout overigens. Ook leuk: Zondag met Lubach.

Overigens is het volgens Brink best irritant om met hem tv te kijken. “Ik roep steeds van alles over hoe het gemaakt is. Camerastandpunten enzo.

Het VARAgids-interview met Martijn Bink kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
17 Reacties op “Martijn Binks guilty pleasure is SBS 6-programma”


 1. Elvis

  Kijk, dit heeft nieuwswaarde…

 2. Jan

  Ik heb dat ook met Wegmisbruikers en ik moet wel lachen om bijdehante agent Patrick.

 3. Sjaak

  Mijn guilty pleasure is het kijken naar het leugenachtige goedkope wegkijk-journaal van die moslimknufelaars van het NOS journaal. Ik geef toe het is een ordinair leugenacntig tokkie-programma het NIS journaal maar het is een guilty pleasure. Pleur toch op gek met je guilty pleasure. Wat een belachelijke kreet.

 4. Martin

  Vd Toorn is een prima presentator. Eigenlijk te goed voor het onbenullige SBS.
  Het is onbegrijpelijk dat SBS Gays Tol handhaaft op Van Onze Centen.
  Dit terwijl vd Toorn genezen is verklaard.
  Ook is het onbegrijpelijk dat lijkenpikker Gays dit zelf op deze manier wil.
  Walgelijk en s t u p i d e.

 5. scott_0

  Dit ei werkt dus bij de NOS. Vandaar dat ik hem niet ken

 6. Mark de Leugenaar Rutten

  Ik hou van dit soort nieuws. Dit leidt af.

 7. JesseJames

  Houdt hij zich bij de NOS ook bezig met de comeback van Pinocchio op de Nederlandse televisie ? Erg leuk dat er weer nieuwe afleveringen te zien zijn op allerlei plekken (journaal, nieuwsuur, een vandaag, etc.) Dit keer is Pinocchio zijn memo-blaadjes kwijt. Hij kan zich er niets van herinneren en volgens Pinocchio bestaan ze ook helemaal niet, maar gelukkig weten zijn politieke vriendjes van de Raad van Elf ze weer op te duiken uit het politieke moeras.

 8. boer zonder land

  Ik ben niet gelovig maar laten we bidden dat Mark Rutte verdwijnt .

 9. west

  nieuwe serie bij RTL 4 the voice of rutte 3

  nou dat wordt spannend hoor heb al een klein stukje gezien
  met de uitslag

  gaar over ministers die het volk voorliegen
  Zo komt de eerste VVD minister aan het woord
  Komen al die leugens voorbij weet je wel van de afgelopen 10 jaar
  uit eindelijk komt de grootste leugenaar als winnaar uit de bus
  en de mensen thuis moeten dan stremmen, en waar stemden de mensen op
  juist VVD

 10. A.Zijn

  Stop die MEMO in je reet!

 11. A.Zijn

  Oh oh oh, wat was het weer tenenkrommend met die autistische boerin van het AD bij Pauw! Goed dat ze steeds onderbroken werd. Iedere seconde dat zij aan het woord is is er één te veel.

 12. J

  @A.Zijn 22:54

  Lekkerrrr, dat ga ik doen, mmm!

 13. Bart

  @A.zijn Angela de Jong kreeg niet genoeg de kans haar verhaal te doen maar had gewoon gelijk wat betreft de opzet en de makers van het programma. Wat overigens niet wegneemt dat het wel vermakelijk is en dat die mensen er zelf voor kiezen er aan mee te doen. Rick gaf toe dat hij zich soms ongemakkelijk voelt in het programma. Jammer dat Angela en Jeroen daar niet op door gingen want ik meen mij te herinneren dat Rick een aantal jaren geleden heeft aangegeven dit programma en The Pain game eigenlijk niet te willen doen. Ik hoop voor hem dat hij nog wat meer mag opschuiven naar RTL4.

 14. Bart

  @Lucifera In heb medelijden met jou en met je ouders dat ze met zo iemand opgescheept zitten. Dat je werkelijk niets beters te doen hebt dan hier onder verschillende namen mensen op van alles wijzen maar zelf nog nooit iets inhoudelijks over media hebt bijgedragen. Heb je Pauw wel gezien? Ik denk van niet want dan wist je dat er best een kern van waarheid in zit in wat ik zeg. Je kan onder verschillende namen mij en anderen blijven treiteren hier maar ik zeg je een ding. Ik ga hier nooit weg. Uiteraard heb ik je reactie weer gemeld bij de beheerder van deze site en zal deze verwijderd worden.

 15. Johan

  @sjaak..jij bent teveel besmet met het PVV-Bosma virus. Verschijnselen zijn ondermeer het zonder enkele onderbouwing programma’s of zenders afdoen als leugenachtig, links of moslimknuffelaars, zonder met concrete voorbeelden van bv leugens te komen. Maar wellicht heb jij dan een tip voor mij van een nieuwsmedium waar ze altijd de waarheid spreken, genuanceerd zijn en neutraal? En oh ja, voor leugens moet je toch echt bij Rutte en zijn rechtse kliek zijn

 16. Gerard

  Johan jij bent teveel besmet met het NPO virus.tpo Hoeveel voorbeelden moet hij geven? KEULEN reageer daar eens op. En dat Rutte leugens vertelt is al zo oud als de weg naar Kralingen. Wat heeft dat nou in godsnaam met het onderwerp te maken. Voorlopig NOS journaal die al 10 jaar Mark het Narretje met zijn leugenachtige liberale bende in bescherming neemt. Slaat totaal nergens op dat voorbeeld….oh wat even je wilt een waarheid vertellen dus dan moet het andere wat je aanhaalt ook wel waar zijn. Wat een doorzichtig dom argument haal je aan zeg. Ga lekker met je NOS wegkijkers op de kermis werken, chiekies pakken.

 17. Harry

  Wegmisbruikers kijkt lekker weg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.