Kees Tol zou SBS 6 niet opgeven voor Wie is de Mol

Met Rik van de Westelaken heeft Wie is de Mol inmiddels een nieuwe presentator gevonden, maar als ze Kees Tol hadden gevraagd voor de presentatie, dan was hij niet zomaar overstag gegaan. Dat heeft de Volendamse tv-ster laten weten op Radio 10. Toen Mol-host Art Rooijakkers zijn overstap naar RTL 4 bekendmaakte, had Avrotros voor even de populairste vacature van het land. Uit alle hoeken en gaten boden presentatoren zich aan; zelfs Ellie Lust dacht even dat ze geschikt was.

Het enthousiasme van Tol was echter níet zo groot, omdat hij het zo naar zijn zin heeft bij SBS 6. Zou hij zijn overgestapt? “Nee, want ik zit nu nog heel goed bij SBS. Trouwens, ik weet het niet, daar zou ik over na moeten denken. Daar heb ik nu geen antwoord op.”

Tol benadrukt in elk geval dat hij geen overstapkriebels heeft. “Ik zit momenteel heel fijn bij SBS, ik mag leuke programma’s doen en heb het naar mijn zin. Zo zwart-wit zit het niet en zo werkt het niet.”

Het is voor Tol overigens nog maar de vraag hoe lang zijn televisie-avontuur gaat duren nu de ene na de andere ster zijn overstap maakt naar de tv-zender van John de Mol. Hij behoort nou niet bepaald tot de categorie A-sterren.

Foto: Jean Pierre Heijmans

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen