Kees Tol: ‘Tv-baan niet te danken aan mijn uiterlijk’

Geplaatst op Wed 25 Apr 2018 om 14:45

Kees Tol denk niet dat hij zijn carrière bij de televisie te danken heeft aan zijn uiterlijk. “Ik denk niet dat ik mijn carrière te danken heb aan hoe ik er uit zie. Ik denk dat ik dat meer te danken heb aan hoe ik ben“, zo laat hij weten op LINDA.tv. Tol vindt zichzelf niet euitgesproken knap. “Het is niet zo dat ik ‘s ochtends voor de spiegel sta en denk: ‘Wat zie ik daar voor een knappe bink staan.’ Nee. Wat denk ik als ik ‘s ochtends in de spiegel kijk? Nou, dat ligt eraan welke ochtend het is“, zegt hij.

Op sommige ochtenden is zijn spiegelbeeld niet om aan te zien, aldus Tol. “Kijk, is het gewoon een woensdagochtend waar ik de dag ervoor niks heb gedaan, in die zin gewoon heb gewerkt en een normale dag heb gehad, dan denk ik van: ja, het zal wel. Maar is het zondagochtend, de dag nadat ik uit ben geweest, dan denk ik: och Kees, gaat het ooit nog goed komen?

Tol is er naar eigen zeggen wel beter uit gaan zien. “Ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik meer met mijn uiterlijk bezig ben dan vroeger. Dat komt omdat ik veel aan het sporten ben, ik ben veel afgevallen. Dus ik ben er wel iets beter uit gaan zien dan tien jaar terug, maar ik vind mij geen hunk, nee.”

Wat is het mooiste onderdeel van zijn lijf? “Ik heb echt zo’n apparaat in mijn broek hangen. Nee, ik ga voor m’n haar en m’n tanden. Ik ben wel blij met mijn haar. Elke keer als ik bij de kapper kom zeggen ze: ‘Jeetje, wat heb jij mooi haar.’ Ik heb een heel goed, sterk gebit. Ik ben 35 en heb nog nooit een gaatje gehad.

En wat zou hij aan zichzelf willen veranderen? “Ja, gewoon een heel andere kop. Gewoon even iets leuker. Nee, ik ben in principe niet ontevreden. Het is niet dat ik ‘s ochtends in de spiegel kijk en denk: ‘Jezus, wat een lelijke kop.’

Het LINDA.tv-interview met Kees Tol kunt u hier bekijken.

Foto: LINDA.tv
26 Reacties op “Kees Tol: ‘Tv-baan niet te danken aan mijn uiterlijk’”


 1. Jantje Beton

  Omdat hij een incest Volendammer is kon hij presenteren bij de TROS

 2. Ano Nymous

  Inderdaad. Op TV omdat hij uit Volendam komt en al die andere bekende Volendammers kent…
  Niks meer, niks minder.

 3. scott_0

  Het hele inteelt-dorp ziet er zo uit. Dus je zal niet opvallen.

 4. KingAlert

  Ik ben 35 en heb nog nooit een gaatje gehad.”

  Jammer Kees mijn zus wilde wel.

 5. valerie

  Leuke spontane kerel, past goed in een programma met Nick en Simon op reis, showbiz nieuws of luchtige tv formats maar echt diepgang zit er niet in.

 6. Mark

  Welk uiterlijk?

 7. Simon

  Ja een andere kop dat zou wel een verbetering zijn….

 8. Sam

  zelfs The Hunchback of The Notre Dame ziet er nog beter dan deze flapdrol

 9. tja

  Hey Sam En wat zou het nou leuk zijn als je bij deze opmerking een foto van jezelf plaatste

 10. StefanV

  Ik ken de beste man en zijn programma’s nauwelijks. Hij schijnt een sympathieke vent te zijn, dus ik misgun hem zijn succes niet. Maar één ding is zo klaar als een klontje: hij heeft zijn bekendheid en zijn tv-baan volledig te danken aan het feit dat hij bevriend is met Jan Smit, Nick & Simon en consorten. Had hij die vrienden niet, dan had niemand ooit van deze Kees Tol gehoord…

 11. Jo

  Komt altijd sympathiek op mij over. Gelukkig geen nichterig gedoe van hem op tv.

 12. Jan

  Hij heeft zijn tv baan ook niet te danken aan zijn voortreffelijke taalgebruik….. Het wordt ook steeds meer een irritant wijsneusje. Kees denkt dat hij architect , stylist en makelaar is.De deskundigen staan er voor Piet Snot bij.

 13. Geert Bukken

  Dit heb je te danken aan Jan Shit

 14. Annie Stekker

  En aan Volendam Maffia familie

 15. Elvis

  nee omdat hij gay is, net als de halve media kliek.

 16. Nanke Melis

  Nee Kees, zeker niet om het uiterlijk. Waarom wel is overigens gissen..

 17. Bart

  Kees heeft zijn tv baan niet te danken aan zijn uiterlijk en ook niet aan hoe hij is. De tv baan heeft hij te danken aan Jan Smit. Als hij daar niet bevriend mee was geweest en Jan hem niet had laten opdraven in de eerste 2 seizoenen van zijn soap dat had niemand ooit van Kees Tol gehoord. Dat geld overigens ook voor Nick & Simon, de 3J’s en Monique Smit. Dit is een voorop gezet plan geweest van Jan Smit en Jaap en Aloys Buys.

 18. Lodewijk zelf homo

  Dat onzinnige baantje heb je te danken aan het feit dat je homo bent. Was je hetero dan was je als blanke hetereo man afgevoerd.

 19. Bea

  Laat aub Victor Brands terug komen bij Huizenjacht.

  Plat pratende wijsneus Kees die huizen ‘Puisten’ noemt.. echt vreselijk!!

 20. dezen

  hij hoor dus ook bij die Volendamse maffia

 21. Joop55

  Gezien de verkoopcijfers van nieuwe TV’s nadat deze kapot waren gegaan klopt dat wel.

 22. Jan

  Bea… ja graag Viktor terug, zo’n leuke vent.

 23. Gordon Neukjerot

  Jouw L*l wil ik iedere dag!

 24. SOLANGE

  Aub Viktor terug als Tol op de buis is zet ik het af…hij kan niks is niks en zal nooit wat worden

 25. Annoniemus

  Laat ik nou altijd gedacht hebben dat hij een mombakkes droeg !!!!

 26. Uit het Vak

  Kees is een prima gast , spontaan , grappig en lekker zich zelf,
  een verfrissing

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.