Kees Tol: ‘Tv-baan niet te danken aan mijn uiterlijk’

Kees Tol denk niet dat hij zijn carrière bij de televisie te danken heeft aan zijn uiterlijk. “Ik denk niet dat ik mijn carrière te danken heb aan hoe ik er uit zie. Ik denk dat ik dat meer te danken heb aan hoe ik ben“, zo laat hij weten op LINDA.tv. Tol vindt zichzelf niet euitgesproken knap. “Het is niet zo dat ik ’s ochtends voor de spiegel sta en denk: ‘Wat zie ik daar voor een knappe bink staan.’ Nee. Wat denk ik als ik ’s ochtends in de spiegel kijk? Nou, dat ligt eraan welke ochtend het is“, zegt hij.

Op sommige ochtenden is zijn spiegelbeeld niet om aan te zien, aldus Tol. “Kijk, is het gewoon een woensdagochtend waar ik de dag ervoor niks heb gedaan, in die zin gewoon heb gewerkt en een normale dag heb gehad, dan denk ik van: ja, het zal wel. Maar is het zondagochtend, de dag nadat ik uit ben geweest, dan denk ik: och Kees, gaat het ooit nog goed komen?

Tol is er naar eigen zeggen wel beter uit gaan zien. “Ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik meer met mijn uiterlijk bezig ben dan vroeger. Dat komt omdat ik veel aan het sporten ben, ik ben veel afgevallen. Dus ik ben er wel iets beter uit gaan zien dan tien jaar terug, maar ik vind mij geen hunk, nee.”

Wat is het mooiste onderdeel van zijn lijf? “Ik heb echt zo’n apparaat in mijn broek hangen. Nee, ik ga voor m’n haar en m’n tanden. Ik ben wel blij met mijn haar. Elke keer als ik bij de kapper kom zeggen ze: ‘Jeetje, wat heb jij mooi haar.’ Ik heb een heel goed, sterk gebit. Ik ben 35 en heb nog nooit een gaatje gehad.

En wat zou hij aan zichzelf willen veranderen? “Ja, gewoon een heel andere kop. Gewoon even iets leuker. Nee, ik ben in principe niet ontevreden. Het is niet dat ik ’s ochtends in de spiegel kijk en denk: ‘Jezus, wat een lelijke kop.’

Het LINDA.tv-interview met Kees Tol kunt u hier bekijken.

Foto: LINDA.tv

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen