Johnny de Mol over mogelijke overstap Linda de Mol

Talpa/SBS-baas John de Mol lijkt op oorlogspad. Hij heeft niet alleen de mannen van Voetbal Inside weggehaald bij RTL, maar ook zijn eigen zoon Johnny de Mol. Nu wordt er vooral gespeculeerd over een mogelijke transfer van zijn zus Linda de Mol. Als zij overstapt zou dat een mokerslag betekenen voor RTL 4, maar hoe realistisch is een eventuele overgang naar SBS 6? Johnny reageert er vandaag op in het AD. “Natuurlijk wordt er over Linda gesproken“, geeft de tv-ster aan.

Dat die speculatie er is, is volgens Johnny vrij logisch. “Maar ze heeft nog een contract en je kunt over ons zeggen wat je wil maar niet dat we ons contract niet netjes uitdienen. Aan de andere kant: ja, er zijn wel gekkere dingen gebeurd.”

Als Linda de Mol overstapt dan is het waarschijnlijk dat de Postcode Loterij en haar programma Miljoenenjacht meeverhuizen. Dat programma is elke zondag goed voor meer dan 2 miljoen kijkers. Ook een terugkeer van Ik Hou Van Holland behoort tot de mogelijkheden.

En wat vindt Johnny eigenlijk van de transfer van de VI-heren? “Doet-ie goed, dacht ik. Als je iets wilt hebben dat scoort… En ook hun contract liep af.

Het AD-interview met Johnny de Mol kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen