Anouk volgt Douwe Bob op in The Voice Kids

Douwe Bob stopt al na één seizoen als coach in The Voice Kids. Hij wordt volgend jaar opgevolgd door Anouk, die dit najaar ook weer te zien zal zijn in The Voice of Holland. Dat heeft de zanger vrijdagavond bekendgemaakt in de finale van seizoen zeven. Marco Borsato, die er al vanaf het eerste seizoen bij is, blijft betrokken bij The Voice Kids, net als Ilse DeLange en Ali B, die er sinds het vijfde seizoen bij zijn. Zij traden destijds in de voetsporen van Angela Groothuizen en Nick & Simon.

Douwe Bob vertelde het nieuws in de allerlaatste minuten van de finale. “Het slechte nieuws is dat ik er volgend jaar niet bij ga zijn. Ik heb een aantal keuzes gemaakt op muzikaal gebied en daar wil ik voor gaan. Dit is een ereplek en als ik dit doe, wil ik het niet half doen. Dan wil ik het voor de volle honderd procent doen. Misschien op een dag weer.”

Anouk presenteerde zichzelf in een met de iPhone ophenomen filmpje. “Ja, surprise! Nou, ik heb er heel veel zin in. Dit is een van mijn kinderen, ik heb er zes, dus ik vind het sowieso heel leuk om met kinderen te werken.”

Dus ik zou zeggen: geef je op en wie weet zien we elkaar bij de audities.”

De laatste tijd gaan veel geruchten over de toekomst van de Voice-programma’s. Volgens ingewijden verhuizen die van RTL 4 naar de zender van producent John de Mol: SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen