Annet Malherbe vindt succes GTST lachwekkend

Zuidas-actrice Annet Malherbe vindt het echt lachwekkend dat er elke werkdag meer dan 1 miljoen mensen afstemmen op de acteerprestaties van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat laat ze vandaag blijken in het AD. Malherbe zou stoppen met acteren als de enige rol die ze nog krijgt een Goede Tijden Slechte Tijden-achtige is, zo laat ze onomwonden weten. “Dan verkopen we misschien het huis. Maar ik anticipeer er niet op dat ik wellicht in zo’n vervelende situatie terechtkom.

Mede door GTST neemt Malherbe kijkcijfers niet meer serieus. “Ik zou niet eens weten waar ik die moet vinden! Ik hoor er soms wel over, hoor. ‘Het waren er maar 800.000’, zegt iemand dan. Je zou ze maar op je bank hebben zitten, denk ik dan. Het zegt toch ook niets? Soms is een programma heel slecht, maar kijken er toch miljoenen mensen.

GTST noemt ze als voorbeeld van een ‘onbegrijpelijk tv-succes’. “Hoeveel mensen kijken er naar Goede Tijden, Slechte Tijden? Meer dan anderhalf miljoen? Nou, need I say more?

Ook prijzen boeien Malherbe niet. “Of ik zo’n televisiering win, zal me echt worst wezen. Zo’n prijs zegt me he-le-maal niets. Ik heb een paar keer bij dat soort uitreikingen gezeten en toen dacht ik: waar gaat dit eigenlijk over?

Het AD-interview met Annet ‘Ludohater’ Malherbe kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Pamela Mooij

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen