TLC zet Fred van Leer op bekend jurkenprogramma

Tv-zender TLC zet Fred van Leer op de presentatie van de lokale versie van het wereldberoemde jurkenprogramma Say Yes To The Dress. Hij volgt Randy Fenoli op, die naast de internationale versie ook de Benelux-editie deed. Dat heeft het station bekendgemaakt. Er is bewust voor een Nederlandse opvolger gekozen. “Hoewel iedereen van Randy houdt, door zijn aanwezigheid werd men in het programma verplicht om Engels te spreken“, legt een woordvoerster van de zender uit.

Daar zijn veel kijkersreacties op gekomen, aldus de zender. “En daarom is besloten om dit jaar een versie te maken die volledig Nederlands is, inclusief een Nederlandse host.”

Programmadirecteur Tatiana Lagewaard wilde direct Van Leer hebben. “We hebben niet lang na gedacht over wie de Nederlandse Randy Fenoli zou kunnen zijn: Fred is namelijk de perfecte match! Naast dat hij een topstylist is, weet hij als geen ander hoe hij het beste in een vrouw naar boven kan halen.

Van Leer is er trots op: “Het is een droom om de Nederlandse versie van Say Yes To The Dress te presenteren. De trouwjurk is een van de belangrijkste en mooiste jurken die een vrouw ooit zal dragen: of je nou één of vijf keer trouwt. En ik vind het ontzettend bijzonder dat ik daar een stukje aan mag bijdragen en van mag meemaken.

De opnames vinden ook dit jaar plaats bij Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne (NL). Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken van Europa en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode.

De serie bestaat uit acht afleveringen, wordt geproduceerd door Strix Television, en komt in de zomer op zender. De casting is reed gestart. Op 24 april start al zijn andere programma Fred van Leer: Alles uit de kast.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen