Nasrdin wijst Asscher op Dave Roelvink en Jort Kelder

Acteur Nasrdin Dchar vindt het niet leuk dat PvdA-voorman Lodewijk Asscher nasissen op straat omschrijft als een allochtonenprobleem. Hij wijst de politicus op ongepast gedrag van autochtonen Dave Roelvink en Jort Kelder. Dat is te lezen op Twitter. Het zijn vooral allochtone mannen die vrouwen lastigvallen op straat, meent Asscher. “Zeker“, geeft hij toe. “Testosteron bij jongens die thuis niet goed hebben geleerd dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn.”

En dat respect voor een vrouw ook respect is voor een vrouw die er anders uitziet dan je eigen zus”, vervolgt de oud-vicepremier.

Dchar vindt het allemaal heel oneerlijk en wijst Asscher via Twitter op drie autochtone Nederlanders die ongepast gedrag hebben vertoond. “Deze is voor Lodewijk Asscher: Er was eens een jongen die het leven van een meisje kapot heeft gemaakt door een seksvideo te verspreiden. Oh ja, en met vrienden haar huis heeft leeggeroofd. Die jongen kreeg een taakstraf toen een tv-programma en heeft nu 100000den volgers. Hoe kan dat?“, zegt hij, wijzend op Dave Roelvink.

Dan, wijzend op Thierry Baudet: “Nog één voor Lodewijk Asscher: er was eens een man die nogal minderwaardig over vrouwen sprak. Nu heeft hij een eigen politieke partij die volgens de peilingen op dit moment meer zetels heeft dan u. Hoe kan dat?

En over Jort Kelder: “Nog een laatste voor Lodewijk Asscher: er was eens een man die tijdens een radio-interview er uit floepte dat veel vrouwen bij hem aandringen om verkracht te worden. Deze man schuift nog bij elke talkshow aan. Hoe kan dat?

Dchar is er zó klaar mee. “Beste Lodewijk Asscher, ik snap dat je met het interview in de Telegraaf zieltjes op rechts wilt winnen. Maar dat je dat op deze manier doet, laat zien dat ook jij je verlaagt tot PVV-retoriek. En dat siert je alles behalve. Succes verder met jullie campagne.”

Lees ook: Nasrdin: ‘Geen verontwaardiging over VI, wel over Boef’ (4 januari)

Foto: NFF

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen