Nasrdin wijst Asscher op Dave Roelvink en Jort Kelder

Geplaatst op zo 11 mrt 2018 om 14:00

Acteur Nasrdin Dchar vindt het niet leuk dat PvdA-voorman Lodewijk Asscher nasissen op straat omschrijft als een allochtonenprobleem. Hij wijst de politicus op ongepast gedrag van autochtonen Dave Roelvink en Jort Kelder. Dat is te lezen op Twitter. Het zijn vooral allochtone mannen die vrouwen lastigvallen op straat, meent Asscher. “Zeker“, geeft hij toe. “Testosteron bij jongens die thuis niet goed hebben geleerd dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn.”

En dat respect voor een vrouw ook respect is voor een vrouw die er anders uitziet dan je eigen zus”, vervolgt de oud-vicepremier.

Dchar vindt het allemaal heel oneerlijk en wijst Asscher via Twitter op drie autochtone Nederlanders die ongepast gedrag hebben vertoond. “Deze is voor Lodewijk Asscher: Er was eens een jongen die het leven van een meisje kapot heeft gemaakt door een seksvideo te verspreiden. Oh ja, en met vrienden haar huis heeft leeggeroofd. Die jongen kreeg een taakstraf toen een tv-programma en heeft nu 100000den volgers. Hoe kan dat?“, zegt hij, wijzend op Dave Roelvink.

Dan, wijzend op Thierry Baudet: “Nog één voor Lodewijk Asscher: er was eens een man die nogal minderwaardig over vrouwen sprak. Nu heeft hij een eigen politieke partij die volgens de peilingen op dit moment meer zetels heeft dan u. Hoe kan dat?

En over Jort Kelder: “Nog een laatste voor Lodewijk Asscher: er was eens een man die tijdens een radio-interview er uit floepte dat veel vrouwen bij hem aandringen om verkracht te worden. Deze man schuift nog bij elke talkshow aan. Hoe kan dat?

Dchar is er zó klaar mee. “Beste Lodewijk Asscher, ik snap dat je met het interview in de Telegraaf zieltjes op rechts wilt winnen. Maar dat je dat op deze manier doet, laat zien dat ook jij je verlaagt tot PVV-retoriek. En dat siert je alles behalve. Succes verder met jullie campagne.”

Lees ook: Nasrdin: ‘Geen verontwaardiging over VI, wel over Boef’ (4 januari)

Foto: NFF
47 Reacties op “Nasrdin wijst Asscher op Dave Roelvink en Jort Kelder”


 1. Andreas

  In de wedstrijd “hoe zuur kan je het brengen” lijken geen winnaars te zijn. De bekvechtende deelnemers hebben nog nooit wat voor de samenleving betekent.

 2. Andreas

  betekent = betekend. Excuses voor de fout.

 3. gert

  Narsdin staat alweer op met het onrechtvaardigheisgevoel
  schlatofferrol

  aub kijk eens opsporing verzocht

  wees eens reëel en speel rolmodel voor jouw allochtonen

  wordt zo moe van ONZE GASTEN

 4. sjors

  Weer een Marokkaan die niet lezen kan!
  het lezen geleerd in het Atlasgebergte?

  Ik lees een genuanceerd verhaal!

 5. B

  Treurige reactie. Hij voelt zich duidelijk aangesproken. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen maar overall komt er meer criminaliteit voor onder allochtonen, dat is een feit.

 6. Appelsap

  Weer een die eigenlijk gelukkiger is op die berg maar voor het geld hier in Nederland blijft… zo jammer dat volk

 7. Data

  Neem gewoon eens rekenschap voor de zaken die in je eigen toko fout gaan. En niet steeds meteen reageren met: ja, maar hullie….
  zo moe word ik hier van.

 8. Johnny de M.

  Is deze ook met zijn zus getrouwd?

 9. Stefan

  Sorry Marokkaantje. Zijn het niet de Marokkanen die altijd voor problemen zorgen?

 10. VI HOOLIGANS

  MAD

 11. Sme

  Slachtofferrol en gebrek aan zelfreflectie. Altijd hetzelfde.

 12. tja

  @ johhny de m Nee maar zijn vader en moeder zijn wel neef en nicht.. Of broer en zus .

 13. Bep

  SME@ klopt,wanneer staat er eens iemand op uit die gemeenschap die eerlijk durft te zijn.

 14. F’iscadel

  En dan nog zijn er mensen (vooral linkse goedpraters) die durven te beweren dat multicultuur goed is voor ons land! Gebrek aan zelfreflectie is een belangrijke eigenschap van allochtonen en het loopt steeds verder uit de hand!!!

 15. achtmet

  Daar gaan we weer : drama queen ! kijk eens vaker in de spiegel dan zie je ongetwijfeld iemand die met droge ogen nooit zal toegeven hoe fout veel van zijn landgenoten zich gedragen in het beloofde land .

 16. klaartje 31

  zielig marrokaantje,
  [ook via knuffelaars aan een baantje geholpen,]
  hier kun je toch aan merken dat t nog middeleeuws ach.terlijk volk is

 17. Kaaskijker

  Dit heet whataboutisme, de jij-bak tussen culturen. Niet z’n sterk verweer Nasrdin.

 18. Maoam

  Voor elk autochtoon die zich hier schuldig aan maakt zijn er weer 10 allochtonen. Dus als je het op basis van ratio gaat bekijken niks mis met de uitspraken van Asscher.

 19. Bears' den

  Dit is voor alle linkse kwiebesen!
  Kijk 1 maand opsporing verzocht en nader info is niet meer nodig..

 20. Huib

  Kijken:

  https://youtu.be/pdDK-mSHAx8

 21. Joop55

  PvdA zit in zwaar weer en daarom doen ze een PVV’tje, om weer zieltjes te winnen. Ger zorgen dit menen ze niet.

 22. critikast

  Nsardin heeft het grootste gelijk van de wereld door tegenwicht te bieden aan de volstrekte onzin van Asscher. Laten we in godsnaam niet doen alsof alle criminaliteit door Marokkanen wordt veroorzaakt. Bij de hele motorgangcriminaliteit is geen enkele Marokkaan, laat staan een buitenlander betrokken, maar het zijn allemaal asociale Nederlanders. Op ieder woonwagenkamp wordt crimineel gedrag geconstateerd, maar daar wonen erg weinig Turken of Marokkanen volgens mij. Dus gedachte reageerders hier: durf ook kleur te bekennen aan je eigen landgenoten !

 23. Laura

  Ik ga ook sissen als ik deze mensen hoor. De ziekenhuizen kunnen de patiënten niet aan vanwege de griep en de bezuinigingen. Operaties worden afgezegd. Laten we daar eens over hebben.

 24. jan

  @critikast, linkse gek, wel eens van Satudarah gehoord? En jij hoort zeker alleen maar goede dingen over Marokkanen. Ik eigenlijk alleen maar slechte.

 25. Johan

  Lul niet zo gek man, het zijn allemaal allochtonen die dit doen word gewoon eens wakker wegkijker.

 26. achtmet

  Jan @ sta achter je mening .Kijk maar eens naar Opsporing verzocht b,v of ga eens op bezoek bij You tube …Succes verzekerd .Kijk ook eens naar de liquidaties in criminele zaken ! Vaak zijn daar de Mar.. ..bij betrokken .

 27. Jeffrey

  Nasrdin vind er soms wel veel te dik bovenop zitten. Ok, hij heeft wel een punt af en toe, maar ik vind ook wel dat hij vaak doordraaft. Hij noemde de heren van Voetbal Inside ook racistisch en dat zou je ook gauw zeggen als je er stukken uitknipt. Als ja naar het geheel van die show kijkt, dan zie dat Derksen gewoon zegt wat hij denkt. Niet alle kritiek die je hebt op bevolkingsgroepen is direct racistisch. Nasrdin moet er wel mee uitkijken om zomaar mensen van racisme te gaan beschuldigen, want feitelijk is hij dan zelf beste wel racistisch bezig.

 28. Johan

  Nasrdin weet je wat racistisch is? Je Marokkaanse dochters met verplichten met een Marokkaan en moslim te trouwen.

 29. Seek

  20:20

  Triest dit altijd 😂
  Altijd vingers wijzen nooit verantwoording nemen
  Terwijl Je go d verdomme donders goed weet hoe de meeste marokaantjes zich gedragen

  De maar andere doen het ook excuus werkt allang niet meer
  Dus als je niks boeiends te Zeggen hebt hou dan gewoon jem uil

 30. F’iscadel

  @ critikast wat kraam je toch een hoop linkse onzin uit!!!

 31. anoniem

  In Nederland worden de dames minstens zo achtergesteld en vernederd door een oer-Hollandse mannenmaatschappij. Maar het is natuurlijk altijd fijner naar een andere cultuur te kunnen wijzen..

 32. Kirth Gersen

  Standaard tactiek van wegkijkers en goedpraters, paar voorbeelden noemen en daarmee denken dat wat er gezegd wordt over niet Westers allochtonen niet waar is.
  Feit: Mee dan de helft van Marokkaanse jongens is aanraking geweest met politie.
  Feit: Meer dan de helft va de mensen in de bijstand is niet Westerse allochtoon.
  Feit: niet Westerse jeugd gedraagt zich niet best .o.v. vrouwen, homo’s etc.
  En dan aankomen met Roelvink, ook een lul ja, maar dat is er maar eentje.
  Wat een lul die Dchar.

 33. Julie Gayet

  Hoe kan een totala onbenul een platform krijgen?

 34. Momo

  Die drie voorbeelden tonen toch niet aan dat het niet VOORAL een allochtonenprobleem is?

  Deze kerel lijkt psychisch echt totaal niet in orde te zijn.

 35. Jan-Hein

  De bewering over Thierry Baudet weet ik niet, die over Jort Kelder heeft Jort later zelf nog eens uitgelegd wat hij nou precies bedoeld heeft over “dat (sommige) vrouwen verkracht willen worden”, maar over kneus/loser/overall sukkel Dave Roelvink heeft Nasrdin Dchar natuurlijk 100% gelijk.

  Want die Dave die spoort gewoon niet, maar om hem, na veroordeling, dan te “belonen” met een tv-programma en dat er dan ook nog 10000den volgers zijn, dat zegt dan natuurlijk ook iets over hen en over RTL. En ja, RTL hè…

 36. Darwin; God is een creatie van de mens

  Nasrdin Dchar en Lodewijk Asscher,

  Nooit gehoord van darwinistisch seksuele-voortplantingsdrang?

 37. Henk

  Nou, dat wordt wat met al die sissende bouwvakkers. Verder heeft de schrijver groot gelijk. Meten met twee maten is zo passé.

 38. Johnny de M.

  Deze man maakt weer eens goed duidelijk waarom Nederlanders geen marokkaan in de familie willen hebben.

 39. Shadow1100

  Wat heeft het programma “Opsporing Verzocht” met marokkanen te maken? Oh wacht…….

 40. Johan

  Henk bouwvakkers sissen niet malloot die fluiten. He psssst ik jou neuke en ook ga ik jouw moeder neuke. Realiteit Henk ga eens naar buiten zegt de reclame.

 41. SOLANGE

  Dat verhaal van Rioolvink klopt wel vies mannetje

 42. Henk

  @Johan is een Internet stalker. Wie stalkt zal gestalkt worden, Johan!

 43. Peer

  @Johan, mogen Marokkanen wel van jou dan fluiten?

 44. Johan

  Fluiten is iets anders dan achter vrouwen gaan lopen sissen. Zielige stumpers die Marocies IQ van een lantarenpaal. Dus ja Peer dat is anders. Mogen Marokkanen als zij keihard werken op een steiger of als stratenmaker fluiten? Ja dat mag, zie Marokannen werken op een steiger of als stratenmaker? Nee dat zie je niet, dat zijn allemaal vervelende blanke mannen. Sukkel.

 45. Johan

  Je zal zelf gestalkt worden?.. Wat een randdebiel zeg.

 46. Peer

  Is dat zo Johan? Jouw jampot glazen zijn aan vervanging toe. Over randdebiel gesproken. Kijk in de spiegel, als jouw ogen het nog doen tenminste..

 47. Halbe de Nar

  Voorlopig klopt het welmwat Johan zegt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.