‘Marc-Marie Huijbregts is niet-authentiek piepkuiken’

René van der Gijp is niet onder de indruk van het tv-duo Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts, die vanavond met hun nieuwe live talkshow op NPO 1 beginnen. Dat heeft hij gezegd in Voetbal Inside. Van der Gijp zag de twee van de week in De Wereld Draait Door zitten. Zo had Huijbregts het over Mies Bouwmans authenticiteit. “Ik vind het heerlijk als ik die Marc-Marie Huijbregts, ons nationale piepkuiken, een half uur zie praten over authenticiteit. Authentiek zijn, dichtbij je zelf zijn.”

Hij vervolgt: “Als er nou één gozer is die niet dicht bij zichzelf blijft, als er nou één gozertje is die niet naar Mies Bouwman heeft geluisterd, dan is hij het wel. En die bolle die ernaast zit met die bril: Paul de Leeuw. Dan denk ik: wat zitten die nou te lullen met elkaar?

Johan Derksen: “De kijkcijfers van De Wereld Draait Door zijn waanzinnig, maar als ik Paul de Leeuw en dat piepkuiken zie zitten, dan heb ik al zin om door te zappen. Dat tsjilpt de hele avond door.”

Van der Gijp: “Mies wilde mensen op tv die zichzelf waren en authentiek zijn en dan gaan die twee daar zitten. Dan denk ik: wat zijn we nou aan het doen jongens?

Als Je Alles Hebt Gehad, het nieuwe programma van Paul en Marc-Marie, begint om 21.20 uur op NPO 1.

Foto: Annemieke van der Togt, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen