Eva Jinek sluit meest bekeken seizoen ooit af

Eva Jinek kan vanavond met een goed gevoel de seizoensfinale van haar talkshow Jinek in gaan. Ze sluit namelijk haar meest bekeken seizoen ooit af met een gemiddeld aantal kijkers van 960.000 per uitzending. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten in een persbericht. Hoofdredacteur Ewart van der Horst is trots: “Nog maar een jaar geleden was Eva nog de runner up, de new kid on the block. Inmiddels is zij een arrivé en wordt er wat van haar verwacht. Dat geeft een hele andere druk.”

Van der Horst vervolgt: “Eva weet uitstekend met die druk om te gaan en heeft de lat nog weer hoger voor zichzelf gelegd.”

Mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV denkt daar net zo over: “Ik ben trots op wat Eva en haar team hebben bereikt met het late night programma Jinek, Eva heeft laten zien dat ze veel in haar mars heeft. Daarnaast is Journalistiek een belangrijk speerpunt voor KRO-NCRV, waar we als omroep nog verder aan willen bouwen.”

Jinek kan na vanavond weer lekker op vakantie, want vanaf maandag zit Jeroen Pauw weer op haar plek.

In de zomermaanden is Jinek maar liefst vier maanden te zien, van maandag 4 juni tot en met vrijdag 21 september.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen