Carlo Boszhard begint tv-bedrijf Herrie in het Bos

Carlo Boszhard is zijn eigen tv-productiebedrijf begonnen: Herrie in het Bos. Het afgelopen negende seizoen van De TV Kantine was de eerste grote productie. Dat vertelt de presentator in de Weekend. De TV Kantine werd voorheen door MasMedia gemaakt, maar nu doet Boszhard de show zelf. “Het programma was natuurlijk altijd al mijn kindje en ik kreeg bij de producent alle vrijheid, maar enige tijd geleden heb ik een bedrijf overgenomen dat afscheidsmusicals voor scholen produceert.

Dat bedrijf bouwde hij al snel uit. “Daarna hebben Herald (zijn vriend en zakenpartner, red.) en ik de commercial van The Christmas Show voor RTL 4 geproduceerd. Ik vind dat artistieke proces van het ontwikkelen minstens zo leuk als het uiteindelijk maken en voor Herald geldt hetzelfde.

Het liefdespaar heeft de handen ineen geslagen. “We wonen samen, werken samen en dan is het een logische stap om daar een bedrijf van te maken. Dat ging zo goed dat we hebben voorgesteld om het negende seizoen van De TV Kantine door ons eigen bedrijf te laten maken. RTL vond het prima.

Het bedrijf heet Herrie in het Bos. “Herald’s overleden vader heette Herry en zo noem ik Herald zelf ook wel eens. En ik ben natuurlijk het Bos, van Boszhard. Het is in feite een ode aan onze beide vaders en tegelijkertijd zijn we er zelf ook in verwerkt.

Klinkt het niet een beetje ouderwets en te Hollands? “Dat het een niet alledaagse naam is vind ik ook wel leuk tussen al die flitsende namen die je in de tv-wereld hebt. We zijn gewoon anders.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen