Michael van der Plas wil door met soap, zonder Barbie

Michael van der Plas wil na de zelfmoordpoging van zijn ex-geliefde Samantha ‘Barbie’ de Jong verder met hun reallifesoap, maar dan zónder Barbie en mét zijn nieuwe zakenpartner Bianca Meivogel. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. De twee werken in de winter in de horeca in Oostenrijk en in de zomer in Torremolinos. Er is volgens hem al interesse voor een soap. “Het zou geweldig zijn. Bianca en ik maken zoveel mee. Het klinkt wel leuk, Michael en Bianca gaan door.”

Barbie komt er niet meer in voor. “Een programma met Sam zit er niet meer in, maar ik heb wel andere ideeën die erg leuk zijn. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat ik met Bianca verder ga.”

Van der Plas vindt het ook goed dat Barbie stopt met tv. “Samantha heeft zelf de keus gemaakt om uit dit wereldje te stappen. Dat kan ik ook goed begrijpen, na wat ze allemaal heeft meegemaakt. Bianca staat echter totaal anders in het leven. Ze heeft geen relatie, geen kinderen, ze kan dus doen wat ze wil.”

Hij heeft er nu al zin in. “Ik zie het wel zitten, weer een soap. ’De avonturen van Michael en Bianca’. We werken nu een jaar samen en financieel gaat het goed.”

Waarom moet de kijker hun belevenissen zien? “We maken zulke leuke dingen mee in Spanje en nu ook in Oostenrijk. Er komen veel BN’ers in de zaak, het is altijd een dolle boel.”

Momenteel zijn we aan het kijken welke producent met ons in zee wil gaan. Er is al interesse, dus ik hoop dat we binnenkort weer kunnen draaien.”

Het Telegraaf-artikel ‘Is DIT straks de nieuwe BARBIE?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen