Belbus-presentatrice vindt DWDD oppervlakkig

Amber Kortzorg, presentatrice van het item De Belbus in de BNNVARA-show Kassa, vindt De Wereld Draait Door ongelooflijk oppervlakkig geworden. Daarom kijkt ze er niet meer naar. Dat laat ze weten in de VARAgids. Hoewel DWDD net als Kassa bij BNNVARA hoort, laat Kortzorg gewoon haar ongezouten mening blijken: “Met De Wereld Draait Door ben ik klaar. Het is bijzonder wat ze al die jaren al neerzetten hoor, maar niet meer voor mij. De formule is te licht, ik mis de diepgang.”

Als een praatprogramma de tijd neemt voor een diepgaand gesprek, dan heeft Kortzorg daar echter geen geduld voor. “Ik heb een heel korte spanningsboog en ben snel verveeld. Zomergasten spoel ik ook altijd door, veel te lang.

Wat vindt ze van de andere talkshows? “Humberto Tan zie ik weleens, maar Jeroen Pauw heeft mijn voorkeur al is 23:00 uur soms te laat voor me. Nog liever kijk ik naar Eva Jinek. Ze is jong, scherp en sprankelend.

Of ze dat op het gewone tv-scherm kijkt? Natúúrlijk niet! “Ik kijk op mijn laptop via de NPO-site of via Youtube en dat doe ik pas als ik er echt zin in heb. Ik sluit mijn laptop wel altijd aan op mijn boxen, want het geluid moet goed zijn.

Gelukkig werkt Kortzorg zelf wel voor een diepzinnig programma. Vandaag leest u op de Kassa-site onder meer hoe je nare make-upvlekken verwijdert.

Foto: Annemieke van der Togt, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen