SBS 6 zet Marktplaats-kwintet op de foto

Ze staan op de foto: de vijf sterren van de nieuwe vooravondshow Marktplaats: Heel Holland Handelt op SBS 6. Van links naar rechts gaat het om Leonie ter Braak, Maik de Boer, Irene Moors, Jeroen van der Boom en Shelly Sterk. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Twee van de vijf presentatoren zijn mede vanwege dit programma aangetrokken van buiten: Leonie ter Braak presenteerde tot voor kort bij WNL en Shelly Sterk zat als verslaggever op de bank van RTL Boulevard.

Het is de bedoeling dat deze vijf sterren vanaf maandag een hoop kijkers gaan trekken naar het zeven-uurslot van SBS 6. Na het floppen van De Vloggende Hollanders hoopt de zender hiermee iets beter te boeren.

Het recept is simpel: vijf SBS 6-sterren gaan gedurende deze dertig minuten Marktplaats-reclame per dag op zoek naar de verhalen achter Marktplaats-transacties. Of, zoals SBS 6 het noemt: “De meest bijzondere, inspirerende en mooiste verhalen achter advertenties worden elke werkdag in de vooravond uitgelicht bij SBS 6.

Marktplaats: Heel Holland Handelt, een productie van MasMedia, is vanaf 5 februari elke werkdag van 19.00 tot 19.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen