Özcan Akyol altijd ‘dodelijk onzeker’ in coulissen DWDD

Özcan Akyol is tegenwoordig een van de smaakmakers van de televisie. Hij lijkt tijdens zijn tv-optredens zo zelfverzekerd, maar voorafgaand aan een uitzending is hij vreselijk onzeker. Dat vertelt hij in gesprek met de Vriendin. Akyol denkt altijd dat zijn huidige succes in de media zomaar kapot kan. “Ik ben altijd op mijn hoede. Ik ben nooit comfortabel met geluk, ik vind het verdacht. Het was er nooit, dus ik weet ook niet zo goed hoe ik ermee moet omgaan“, aldus de bekende columnist.

Daarom heeft Akyol ook nooit echt rust. “Voor elke column en elk tv-optreden ben ik dodelijk onzeker, dan ben ik bang dat ik het verknal.”

Inmiddels heeft hij een eigen talkshow op de radio. Hij wist vooraf al ‘dat dat een marteling wordt’. “Heel vermoeiend.”

Zijn ouders krijgen overigens niets mee van het mediasucces van Akyol. “Ik wil wel gezien en erkend worden, maar niet per se door mijn ouders. Ik berust erin dat ze mijn boeken niet kunnen lezen en mij niet kunnen verstaan als ik op tv ben. Ze begrijpen dat niveau ook niet.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen