Netflix adviseert kijkers ‘bingerace’ op Nieuwjaarsdag

Geplaatst op ma 01 jan 2018 om 11:22

De Amerikaanse videodienst Netflix, ook in ons land de grootste, adviseert om op deze Nieuwjaarsdag te bingewatchen. “​Na een spetterende oudejaarsavond volgt, jawel… de onvermijdelijke kater.​ Netflix is er voor jou op de eerste dag van het nieuwe jaar​ met​ ​heerlijk luchtige en grappige series, die je de hele dag (en nog lang daarna!) gezelschap houden“, aldus de zender. “Begin 2018 dus goed met jouw eerste bingerace van Friends, Orange is the New Black, Prison Break en vele andere toptitels!​

Veel mensen genieten momenteel van het nieuwste, vierde seizoen van de hitserie Black Mirror. Deze serie bestaat uit op zichzelf staande afleveringen, maar hebben een gezamenlijk overkoepelend thema, namelijk de invloed van technologische ontwikkelingen op onze werkelijkheid.

Onder meer Wouke van Scherrenburg is er momenteel aan verslingerd. “Black Mirror 4 is weer adembenemend goed mensen, te zien bij Netflix“, zegt ze.

Ruud Hendriks, één van de grondleggers van de commerciële radio en televisie in ons land, denkt dat 2018 alleen nog maar meer het jaar wordt van partijen als Netflix. “2018 wordt voor RTL, SBS en NPO het jaar van disruptie, ontslagen en accepteren dat het nooit meer wordt zoals het was“, twittert hij vandaag.

Kijkers vluchten naar Netflix, adverteerders naar Facebook en Google. Tv-producenten en facilitaire bedrijven wacht hetzelfde lot.

Maar productiehuizen kunnen toch voor partijen als Netflix gaan produceren? “Nee, de meesten zijn niet in staat hoogwaardig drama te produceren.

Foto: Netflix
10 Reacties op “Netflix adviseert kijkers ‘bingerace’ op Nieuwjaarsdag”


 1. G.

  Ach – is ni een hausse / waait ook weer over…

 2. Dominee Bonk

  G, alles waait over, alles is ooit voorbij, aan alles komt een einde, ook aan de wereld, die zal vergaan. Wij zullen allen vergaan, alles is vergankelijk. Amen en een vrolijk 2018. Mijn kerk staat open voor u.

 3. M

  haha lol

 4. Happy New Year

  Rot op met je Netnietflix

 5. Michiel

  Als je hier extra voor betaalt, ben je nog een grotere mongooI dan je moeder.

 6. Bart

  Kijktip: De nieuwe serie: Dark

 7. Tja

  Al die Amerikaanse rotzooi, ik kijk liever Videoland daar zit tenminste meer Nederlands /Europees content op.

 8. Dennis

  Kijk liever Netlix, rtl met hun rot reclame.

 9. Bart

  @Tja Kijk Dark = Duits

 10. Meeswel

  gisteren de Franse serie la mante gekeken op netflix een aanrader. Beter dan die flutzooi op videoland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.