Evert Santegoeds vond Youp vreselijk langdradig

De Oudejaarsconference van Youp van ’t Hek kan niet rekenen op lovende reacties. Ondanks de torenhoge kijkcijfers vonden veel mensen het net slow-tv. Zo ook Privé-baas Evert Santegoeds, gaf hij maandagavond aan in Shownieuws. Hij zat op de laatste dag van 2017 klaar voor de show van Youp, maar was teleurgesteld. “Dat viel niet helemaal mee vond ik. Het duurde af en toe wel heel lang om op de volgende grap te wachten. Ik had rustig tussen twee grappen door de hond uit kunnen laten.”

Ook Volkskrant-recensent Julien Althuisius verveelde zich bij Youp. Oudejaarsavond was qua lineaire televisie sowieso armoedig, vindt hij. “Wie wilde lachen, moest bij Netflix zijn.

Tv-recensent Angela de Jong van het AD zat maandagavond bij Jinek en daar liet ze zich ook niet al te positief uit over Youp. Er zat volgens haar veel te weinig verrassing in.

Evert Santegoeds: “ De enige die er heel enthousiast over was, was de recensent van het Algemeen Dagblad, maar die mocht dan ook achter de schermen, dus die vond het heel spannend. Verder hoor ik er niet heel veel enthousiaste reacties over.”

Als hij vier keer vertelt dat het zo leuk is in het cafeetje achter hem en het komt daarna nog een keer, dan weet je het al, maar dan komt het nóg twaalf keer. Dan denk ik: man schiet eens op. Het was niet echt een oudejaarsconference, maar een gewone conference. Ik heb me wel vermaakt, maar het duurde wel heel erg lang, vond ik.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen