Beau’s 5 Jaar Later voor tweede dag op rij niet in top 25

De Beau van Erven Dorens-show 5 Jaar Later wist dinsdagavond voor de tweede dag op rij geen plek te behalen in de kijkcijfer top 25. De aflevering met Susan Smit kwam niet verder dan 365.000 kijkers (9 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 5 Jaar Later verhuisde vorige week van NPO 1 naar RTL 4. De kijkcijfers in de eerste week waren, op de populaire vrijdagaflevering met Linda de Mol na, redelijk. In deze tweede week zijn de kijkcijfers echter dramatisch.

De tweede uitzendweek van 5 Jaar Later werd maandagavond afgetrapt met Jesse Klaver, die voor de minst bekeken aflevering van het programma ooit zorgde. Er keken slechts 264.000 mensen (6 procent) naar zijn uitzending.

Al met al lijkt het programma met deze meest recente cijfers opnieuw in de gevarenzone te komen, nadat NPO 1 het programma dumpte in het kader van een opfrisbeurt van de programmering.

Van Erven Dorens heeft onlangs weliswaar alvast interviews opgenomen waarop hij over vijf jaar wil terugblikken, maar met deze kijkcijfers lijkt het programma bij het nieuwe thuishonk RTL 4 geen lang leven beschoren.

Tot nu toe scoorden de afleveringen van 5 Jaar Later als volgt: Jeroen Pauw (652.000 kijkers en 14 procent), Bram Moszkowicz (679.000 kijkers en 15 procent), Sacha de Boer (472.000 kijkers en 10 procent), Linda de Mol (1,4 miljoen kijkers en 29 procent), Jesse Klaver (264.000 kijkers en 6 procent) en Susan Smit (365.000 kijkers en 9 procent).

Vanavond zit Epke Zonderland in het programma, morgen Hugo Borst en vrijdag Halina Reijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen