Robert ten Brink: ‘Valt wel mee met kijkcijfers RTL’

Robert ten Brink vond de RTL-rel aan het begin van dit tv-seizoen een beetje overdreven. Het valt wel mee met de kijkcijfers van zijn werkgever. Dat zegt de All You Need Is Love-ster in weekblad Privé. Ten Brink vindt dat de discussie een beetje is opgeblazen door bepaalde media. “Ach, het valt nog wel mee met de slechte kijkcijfers bij RTL. Ik vind het grappig dat er de laatste jaren alleen nog maar naar de kijkcijfers gekeken wordt, in plaats van naar de televisie“, laat hij weten.

Iedereen is ineens kijkcijferexpert, klaagt Ten Brink. “Iedere leek heeft ineens inzicht in hoe die cijfers zouden moeten zijn. Ik vind dat een raar fenomeen.”

Zelf is Ten Brink ook een kijkcijferleek. “Ik weet eigenlijk niet of ze nou echt tegenvallen, want de marktaandelen zijn goed, en daar gaat het nog steeds om. Dat heb ik me laten vertellen, want ik ben ook maar een simpele presentator.”

Van zijn eigen kijkcijfers ligt hij niet wakker. “Of ze goed of slecht zijn, dat maakt mij niet uit. Eigenlijk niet.”

Het Privé-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen