Quote stelt dat Patricia Paay sextape zelf verspreidde

Quote beschuldigt Patricia Paay er dit weekend van zélf haar plasseks-video te hebben verspreid in een appgroep. Vervolgens is die video door iemand in die groep geopenbaard. Dat is te lezen op de website van het blad. Dat Paay zichzelf als slachtoffer presenteerde van sexting noemt Quote daarom ‘het grootste nepnieuws van 2017’ . “Het ware verhaal is dat Paay in een jaar tijd duizenden digitale telefoonberichten naar de buurman en vrienden stuurt“, aldus het blad.

Daarvan bestond een ‘aanzienlijk deel’ uit expliciete seksuele verzoeken en/of verlangens die ze graag bevredigd wil zien, al dan niet door haar buurman, aldus Quote. “De appjes ondersteunt ze niet zelden met videomateriaal, waarin ze zelf figureert, soms in kennelijke staat van opwinding. Deze video’s zijn in bezit van advocaat Stefan Kalff. Quote is hiervan op de hoogte.

Paay bemiddelt onder meer in seksdates, blijkt volgens Quote uit de appjes. “Zo deelt Paay niet alleen erotische video’s van haarzelf, ook seksfilmpjes van vriendinnen worden ongevraagd verstuurd aan vrienden en bekenden. De kans is groot dat het plasseksfilmpje uit deze groepseksapp is gelekt.”

De politie heeft het onderzoek naar het lekken van haar video gestaakt omdat Paay zelf ‘als een dolle filmpjes doorzond naar vrienden en bekenden en niet meer is na te gaan hoe de golden shower video naar Geenstijl en Dumpert is gelekt’, schrijft Quote. Geenstijl stelt dat Paay zelf mede-debet is aan de affaire.

Reactie

Paay laat aan De Telegraaf weten zich hier niet in te herkennen. “Dit is de grootste onzin ever. En hoe dom zou het zijn als ik mijn eigen carrière van 50 jaar zou vernietigen. Belachelijk!

Ik heb geen flauw idee waar dit vandaan komt. De bewering dat het leek alsof het met mijn telefoon verstuurd werd klopt. Ik werd namelijk gehackt, daar heb ik ook bewijzen van. Welke zieke geest heeft bedacht dat ik dit zelf zou hebben verstuurd?

Reactie Quote

Quote is niet onder de indruk van de reactie van Paay. Quote-journalist Mark Koster zegt tegen Boulevard: “Dit is nog maar het begin. De strontkar gaat voor Patricia nog komen.

Volgens Boulevard doelt Koster daarmee op rechtszaken die in het nieuwe jaar volgen.

Foto: Avrotros, Michel Schnater

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen