Thijs Zeeman hint op #MeToo-zaak in RTL-sterrenstal

SBS 6-gezicht Thijs Zeeman stelt dat een bekende presentator van RTL binnenkort het middelpunt is van de nieuwste #MeToo-zaak. Dat heeft hij laten weten in een inmiddels verwijderd Twitter-bericht. Volgens Zeeman lijkt het erop dat de eerste beschuldiging binnenkort naar buiten komt. “Geruchten worden steeds hardnekkiger dat een zeer bekende RTL-presentator de volgende #metoo-zaak aan zijn broek krijgt. Verhalen stapelen zich op, er lijkt geen houden aan“, meldde hij op Twiter.

De presentator liet weten benieuwd te zijn of slachtoffers hiermee naar buiten durven te komen. Hij plaatste bij zijn bericht de hashtag ‘drogeren’.

Inmiddels heeft Zeeman zijn bericht verwijderd, al is niet duidelijk waarom. Reacties op zijn Twitter-bericht zijn nog wel terug te vinden op het sociale medium. “Wie dan Thijs?“, vraagt ene Petra zich af.

Ook Marc reageert op het Twitter-bericht van Zeeman en maakt daarbij zelf een prominent gezicht van de zender verdacht.

Mocht zich daadwerkelijk een #MeToo-zaak ontspinnen in de RTL-sterrenstal, dan zal dat ongetwijfeld consequenties hebben voor de betrokkene. Toen de affaire Job Gosschalk naar buiten kwam, verbrak RTL immers direct alle banden met hem.

De zender liet toen weten: “RTL is geschokt over de verklaring die producent en regisseur Job Gosschalk vandaag naar buiten heeft gebracht. We hebben veel respect voor de slachtoffers dat zij met hun verhaal naar buiten zijn getreden. In de eerste plaats willen we hen veel sterkte wensen. We willen nogmaals benadrukken dat we een groot belang hechten aan een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen die voor en met ons werkt“, liet de zender toen weten.

In de media zijn verder nog geen geruchten verschenen over een eventuele #MeToo-zaak in de RTL-sterrenstal.

Foto: SBS/Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen