RTL 5-show Slechtste Chauffeur dit seizoen met BN’ers

Het RTL 5-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland met John Williams komt dit seizoen met een BN’er-editie. De opnames zijn reeds achter de rug. Dat heeft de presentator gezegd voor de camera van Televizier. De Slechtste Chauffeur, dat RTL 5 in 2014 overnam van BNN, was tot nu toe altijd met gewone mensen. “We zijn er net klaar mee: De Slechtste Chauffeur van Nederland met BN’ers. Voor het eerst. En er blijken dus heel veel BN’ers niet te kunnen rijden.

Om welke BN’ers gaat het? “Ja, dat mag ik nog niet zeggen, maar binnenkort zal je schrikken van het resultaat.”

Zelf durfde Williams niet in de auto te stappen van deze BN’ers. “Er is een hele discussie geweest, maar dit jaar niet. Ik heb het dit jaar niet aangedurfd. Ik heb het wel eens gedaan, maar dit jaar niet. Dit zijn echt heel rare mensen. Achter het stuur, laat ik het zo zeggen.”

Komt het goed met de sterren? “Niet met allemaal, maar met de meeste wel.”

Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Onderstaand het Televizier-interview:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen