Jort Kelder wil John de Mol kietelen

Geplaatst op Sat 11 Nov 2017 om 11:00

Jort Kelder verheugt zich vooral op de confrontatie met John de Mol tijdens het veelbesproken evenement ING Business Boost Live, dat op 29 november plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Dat heeft hij gezegd op Radio 538. Het ING-event, dat in het nieuws is door het afzeggen van spreker Kevin Spacey, is een bijeenkomst van zakelijke grootheden over de hele wereld. Naast De Mol zijn daar ook types als YouTube-oprichter Chad Hurley en Coolblue-topman Pieter Zwart aanwezig.

Maar naar wie kijkt Kelder, die spreekstalmeester is van het ING-evenement, nou het meest uit? “Ik wil John de Mol eigenlijk wel een beetje kietelen. Dat wordt wel eens tijd dat hij aangepakt wordt.”

Kelder wil De Mol stevig aan de tand voelen. “Iedereen weet wie John de Mol is, maar wat weten we nou precies van hem en hoe hij dat doet? Het is een kerel die toch heel weinig fouten heeft gemaakt en bijna alles altijd goed heeft gedaan in zaken.”

Misschien is hij wel veel aardiger dan de mensen denken, want hij heeft best een beetje het imago van een harde zakenman. En dat terwijl Joop altijd soft en lief is en prijzen af komt halen. Ik vind het wel interessant.”

Het wordt hoe dan ook een bijzonder evenement, denkt Kelder. Alleen al omdat het in Ahoy Rotterdam is. “Dat is voor een ondernemersbijeenkomst best uniek. Het is eigenlijk gewoon een sportstadion.

Foto: KRO-NCRV
12 Reacties op “Jort Kelder wil John de Mol kietelen”


 1. Ettekoven

  Dus ze zeggen Kevin Spacey af maar John de Mol die met honderden showmeisjes en stagiaires het bed in dook omdat hij producent was en dus aanzien en macht had mag wel komen. Het wordt tijd dat er wat van zijn slachtoffers naar voren treden.

  Maar Job is nu het zondebok en John de Mol komt er mee weg. Hij is net zo erg als de rest.

 2. Marc E. Putto

  Zou Kelder de gereserveerde gage van Spacey bekomen op die dag?

  Of gaat Jort met een redelijke 15K naar huis aan het einde van de bijeenkomst?

 3. José

  @Ettekoven:

  Heeft hij ongewenste gedrag vertoond of ongewenste handelingen verricht? Zo niet, dan is er niets aan de hand. Dan is het van beide kanten een eigen keuze, machtsverschil of niet.

 4. Daan

  Wordt dit ook live uitgezonden op TV of Netflix?

 5. Ano

  Ik denk niet dat JDM wakker ligt van dit enorme nieuws

 6. Rubicon

  Jort wel effe de diepte in gaan en niet weer over zelfstrikkers en etiquette etc. Dat weten we nu wel

 7. Sjaak

  Wat stelt die Kelder nou eigenlijk voor?

  Waaraan ontleent die man zich ook maar enige kennis te hebben van politiek en financiën ?
  Een ex journalist van een roddelkrantje over rijke mensen, die thans bekakt op
  Tv zijn nonsens vertelt. ?

  De ING kan het vele geld wat zij hiervoor betalen beter voor eigen personeel aanwenden. Volgend jaar moeten er weer meer mensen uit daar.

 8. Hahaha

  Ano ik denk ook dat niemand wakker ligt van jou commentaar

 9. anoniem

  Deze onbeschofte vlerk heeft het voor mij afgedaan.. Wat doet hij nog op tv?

 10. Arnoud Tempelman

  John de Mol vergiste zich in Spyker, waar hij een merk hoopte bouwen met supercars dat vervolgens met merchandise helemaal uit te melken zou zijn, net als Ferrari.

  John de Mol vergiste zich in De Telegraaf, waar hij rubrieken als Telesport, Vrouw, Woonkrant, Zeilkrant, DFT en zelfs Stan Huygens Journaal als aparte formats over-the-top hoopte te monetariseren. Samen met Apple. Dat afhaakte.

  John de Mol is goed als format-fabrikant voor commerciële tv.

 11. Erik

  Die Jort is al oud aan het worden, je gaat hart achteruit beste Jort.

 12. anoniem

  @Erik: Grappig is dat hij tegenwoordig in 1969 geboren zou zijn en een paar jaar terug in 1964.. Zou hij liegen over zijn leeftijd? :-D

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.