Johan Derksen vindt 340 kilometer rijden voor VI pittig

Johan Derksen vindt het steeds lastiger worden om lange afstanden af te leggen in de auto. Met name het heen en weer rijden naar de Voetbal Inside-studio vindt hij erg pittig. Dat laat de voetbalkenner weten in de Party. Voor Derksen is Hilversum behoorlijk ver. Hij twijfelt dan ook over zijn toekomst bij de show. “Ik weet het echt nog niet. Nu ik in Grolloo woon is de afstand naar Hilversum en terug twee keer per week pittig. Dat is nu op zich nog wel te doen, want het is nog redelijk goed weer.”

Maar ik weet niet hoe het straks bevalt als we over gladde wegen moeten rijden“, vervolgt hij. “Dus de beslissing om wel of niet door te gaan met Voetbal Inside schuif ik nog even voor me uit.”

Over het verre Grolloo heeft Derksen geen kwaad woord. “We wonen heerlijk, hebben net een schaapskooi in de tuin laten maken. Ik geniet van de rust, mijn vrouw en ik eten geregeld een lekker hapje in het café-restaurant van het dorp en verder maak ik me niet druk.”

Ik voel me goed en ben een gelukkig mens. Bovendien mag ik uitgebreid met mijn hobby muziek bezig zijn. Wat wil ik als mens nog meer?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen