‘Irene verdiende op hoogtepunt zes ton bij RTL 4’

Geplaatst op Wed 01 Nov 2017 om 15:30

Irene Moors verdiende tijdens haar glorietijd op RTL 4 een flinke 600.000 euro per jaar. Dat hebben bronnen verteld aan weekblad Party, dat haar vermogen onder de loep neemt. Ter vergelijking: Albert Verlinde, jarenlang dé ster van het dagelijkse RTL Boulevard, kreeg 900.000 euro per jaar. Moors deed het met haar zondagmiddagshow dus niet verkeerd. “Het verhaal doet de ronde dat Irene alleen al daarmee op het hoogtepunt een inkomen toucheerde van 6 ton euro!“, aldus het blad.

Dat Moors niet verkeerd boert, blijkt uit de cijfers van haar twee bedrijven Media-Workflow en Kids Stuff B.V, aldus Party. “Daaruit blijkt al direct dat het werk bij RTL en SBS haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Het eigen vermogen in 2015 bedraagt ruim 1,4 miljoen euro en daarbuiten schittert er een bedrag van bijna 5 ton op haar bankrekening. Aan de andere kant staat er een post van bijna 5 ton aan kortlopende schulden.”

Verder heeft Moors ook nog veel geld zitten in vastgoed: op het huis dat ze in 2004 kocht in Heemstede zat een hypotheek van 1 miljoen euro, maar die is tot de laatste euro afgelost. Ook is ze mede-eigenaar van een kantoorpand in Utrecht.

Kortom: Moors is loaded, aldus Party. “In 2012 ontkende zij nog een vermogen te hebben van 3 miljoen, maar nu in 2017 is het bedrag zelfs nog hoger. Het vermogen van Irene bedraagt op dit moment minstens 4 miljoen euro. Zeker als ze haar panden verkoopt. Zorgen om haar oude dag hoeft ze dus niet te hebben.”

Foto: Nick van Ormondt/SBS
15 Reacties op “‘Irene verdiende op hoogtepunt zes ton bij RTL 4’”


 1. klara

  Dat is erg veel geld voor zo weinig capaciteit,50.000 per maand voor 1x per week zondag uitzending.

 2. Alex

  Heeft ze goed voor elkaar.

 3. Ikke

  Kwestie van goede zaakwaarnemer nemen. Haar verdiensten zijn een afspiegeling van de advertentie-inkomsten rond haar programma’s.

 4. Blister

  Wat een stelletje graaiende zakkenvullers.

 5. Oja ? JA !

  Blister…….. zakkenvullers ?
  Wat zou jij doen ? nee zeggen ????
  L ul niet zo dom

 6. Nerd

  Ja , ze zal ook wel wat extra diensten hebben gedaan voor de directie.

 7. Henny Huisman

  Zwijggeld van Van Dam

 8. frans

  Bij mijn hoogtepunt gebeurde er heel wat anders

 9. Carlo

  Ze schnabbelt toch ook. Wasreclame bijv.. 6 ton is minder dan 3 ton als de fiscus langs is geweest. Knap dat ze haar saldo weten. Geloof dat ze die vijf ton van haar bv als spaargeld hebben gerekend.

 10. anoniem

  Nooit begrepen dat tv, ooit ontstaan uit een amateurclubje, zulke belachelijke salarissen oplevert. Maar ik kijk het dan ook bijna nooit… Gaap (…)

 11. Dennis

  Zo’n middelmatig talent en dan zoveel ophalen, dat vind ik dan wel weer knap.

 12. Sven L.

  Ze zal ook wel flink binnengeharkt hebben met die kinder cd’s in de jaren ’90. Toen leverde muziek nog wat op.

 13. David

  Niet slecht gedaan. Dat programma deed ze op haar sloffen. Beetje koken met Rudolf…

 14. anonymous

  6 ton?
  Dat is wel belachelijk veel voor zo’n slechte presentatrice.

 15. Carlo

  Weten jullie nu waarom de boter van Unilever zo duur is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.