‘Irene verdiende op hoogtepunt zes ton bij RTL 4’

Irene Moors verdiende tijdens haar glorietijd op RTL 4 een flinke 600.000 euro per jaar. Dat hebben bronnen verteld aan weekblad Party, dat haar vermogen onder de loep neemt. Ter vergelijking: Albert Verlinde, jarenlang dé ster van het dagelijkse RTL Boulevard, kreeg 900.000 euro per jaar. Moors deed het met haar zondagmiddagshow dus niet verkeerd. “Het verhaal doet de ronde dat Irene alleen al daarmee op het hoogtepunt een inkomen toucheerde van 6 ton euro!“, aldus het blad.

Dat Moors niet verkeerd boert, blijkt uit de cijfers van haar twee bedrijven Media-Workflow en Kids Stuff B.V, aldus Party. “Daaruit blijkt al direct dat het werk bij RTL en SBS haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Het eigen vermogen in 2015 bedraagt ruim 1,4 miljoen euro en daarbuiten schittert er een bedrag van bijna 5 ton op haar bankrekening. Aan de andere kant staat er een post van bijna 5 ton aan kortlopende schulden.”

Verder heeft Moors ook nog veel geld zitten in vastgoed: op het huis dat ze in 2004 kocht in Heemstede zat een hypotheek van 1 miljoen euro, maar die is tot de laatste euro afgelost. Ook is ze mede-eigenaar van een kantoorpand in Utrecht.

Kortom: Moors is loaded, aldus Party. “In 2012 ontkende zij nog een vermogen te hebben van 3 miljoen, maar nu in 2017 is het bedrag zelfs nog hoger. Het vermogen van Irene bedraagt op dit moment minstens 4 miljoen euro. Zeker als ze haar panden verkoopt. Zorgen om haar oude dag hoeft ze dus niet te hebben.”

Foto: Nick van Ormondt/SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen