Hollands Hoop wilde Annette Barlo niet hebben

Annette Barlo, momenteel te zien in de geflopte SBS-soap De Spa, deed auditie voor de NPO 2-dramaserie Hollands Hoop, maar werd niet uitgekozen. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Hollands Hoop is momenteel een succes op de zaterdagavond van NPO 2 en werd vrijdag verlengd voor een derde seizoen. Maar Barlo is er niet bij. “Ik heb auditie gedaan voor de NPO 2-serie Hollands Hoop, maar dat ben ik niet geworden, dat werd Kim van Kooten. Dat vond ik heel jammer“, vertelt ze.

Later werd Barlo naar eigen zeggen alsnog benaderd door Hollands Hoop. “Later werd ik toch weer gebeld en kreeg ik de rol in De Spa aangeboden. Will Koopman, een van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce, heeft deze serie bedacht, en dan zeg je niet zo snel nee.

De kijker zei wél heel snel nee tegen de serie van Will Koopman. Maar dat de serie zó erg zou floppen – er kijken nog geen 100.000 mensen – kon Barlo vooraf niet vermoeden.

Hoe dan ook: Barlo is back. “Ik wilde terug op tv, maar als je op je kont blijft zitten, gebeurt er niets. Je moet netwerken, en daar ben ik heel slecht in. Ik moest iedereen kenbaar maken dat ik weer wat wilde doen, dus ik ben de grootste castingbureaus afgegaan en heb daar aangegeven dat ik weer wilde werken.”

Barlo heeft steeds gehoopt op een tweede seizoen van De Spa. “En zo niet, dan hoop ik dat er weer iets anders op mijn pad komt.

Het Privé-interview met Annette Barlo kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen