Dochter Piet Paulusma neemt weerbericht SBS 6 over

Martsje Paulusma nam vrijdag, voorlopig eenmalig, het weerbericht van haar vader Piet Paulusma over op SBS 6. Hij was aan het ontspannen in het restaurant dat achter haar in beeld was. “Mijn vader is vandaag een dagje vrij, want hij probeert wat meer te ontspannen“, vertelde ze aan de SBS-kijker. “Daar zit mijn vader nu lekker te eten. Hij gaat proberen wat meer te ontspannen en dat doet hij met handige tips van Menzis SamenGezond. Maar genoeg over mijn vader: wij gaan kijken naar het weer.”

De ‘dochter van’, die vervolgens onder meer frisse temperaturen en een wind uit het westen aankondigde, is niet geheel onbekend met presenteren. “Ze was de afgelopen jaren al vaker te horen op verschillende Nederlandse radiozenders“, weet Omrop Fryslân, de regionale omroep van de opstandige provincie Friesland.

Vooralsnog is de SBS 6-verschijning van Martsje eenmalig. “Of Martsje in de toekomst vaker te zien zal zijn als weervrouw is nog niet bekend.”

Piets Weer trok vrijdag 673.000 kijkers (13 procent). De uitzending is hier terug te kijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen