RTL 7 met wekelijkse talkshow over darts op YouTube

RTL 7 heeft de darts-talkshow Darts Inside, een spin-off van de tv-hit Voetbal Inside, nieuw leven ingeblazen. Vanaf nu zijn Koert Westerman en Jacques Nieuwlaat elke donderdag te zien met hun programma, via de RTL-site én via YouTube. Dat heeft de zender laten weten. Normaal gesproken toont RTL volledige programma’s alleen exclusief via zijn eigen internetplatform, maar voor Darts Inside heeft de zender een heel YouTube-kanaal aangemaakt, getiteld RTL 7 Darts.

In de eerste aflevering houden de mannen hun naambordjes voor de grap omhoog, benadrukkend dat hun programma ‘low budget’ is. “Normaal komt het dan heel stoer in beeld, maar we moesten nu even zelf de bordjes omhoog houden.

Maar wat heeft het programma inhoudelijk te bieden? “We gaan elke week terugkijken op de afgelopen week en vooruitkijken op de week die komt.

Wij zijn er heel trots op en gaan onwijs ons best doen om voor jullie iets tofs te maken.

De eerste aflevering kunt u bekijken via YouTube:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen