RTL 4 onthult decor nieuwe tv-show Linda de Mol

RTL 4 heeft het decor van de nieuwe Linda de Mol-show Oh Wat Een Jaar onthuld. Het is weliswaar een panelshow met bekende Nederlanders, maar de gebruikelijke staande desk ontbreekt. Dat blijkt uit persfoto’s van de familiezender. Het decor van Oh Wat Een Jaar gaat duidelijk terug in de tijd, met bijvoorbeeld behang dat in het verleden populair was. De Mol staat in het midden met links en rechts van haar ietwat gedateerd ogende sofa’s waarop de bekende Nederlanders plaatsnemen.

Oh Wat Een Jaar is de opvolger van Dance Dance Dance, dat aankomend weekend zijn finale beleeft. De Linda de Mol-show is vanaf volgende week dé zaterdagavondtitel van RTL 4.

De komst van Oh Wat Een Jaar betekent dat Ik Hou Van Holland een seizoen overslaat. Voor De Mol is dat extra spannend: Ik Hou Van Holland is tot het eind een groot succes geweest, maar haar laatste nieuwe project The Story Of My Life – dat gisteren ten einde kwam – is geflopt.

In Oh Wat Een Jaar gaat De Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge terug naar roemruchte jaren. “De kijker beleeft het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985. Voor sommigen een feest der herkenning en voor jongere kijkers een ludieke geschiedenisles op de zaterdagavond.

De captains vormen iedere aflevering een duo met een gast-BN’er die het betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Dit zijn onder anderen Ad Visser (1974), Henny Huisman (1977), Gerard Joling (1985), Loretta Schrijver (1969) en Lies Visschedijk (1996).

De twee duo’s worden, net als Linda, volledig ondergedompeld in dat jaar. Ze dragen kapsels en kleding die toen in de mode waren. Ook zijn er optredens met liedjes die toen populair waren: zo komt Edsilia Rombley het liedje Goldfinger zingen.

Iedere uitzending eindigt in een zinderende finalestrijd om de ‘pot met guldens’.

Het programma is vanaf zaterdag 14 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL/Roy Beusker

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen