Nederlandse Netflix in zee met Adam en Christina Curry

De Nederlandse Netflix gaat in zee met Adam en Christina Curry voor zijn allereerste podcast. Vanaf 1 november zijn ze, onder leiding van presentator Elger van der Wel, te horen met een podcast over de serie Stranger Things. Dat heeft de videodienst laten weten. Podcasts zijn opeens helemaal in. Nu komt Netflix met een napraat-podcast. “Luister 1 november naar de eerste Netflix-podcast. Met Podfather Adam Curry en Christina Curry, gehost door Elger van der Wel.

Journalist Van der Wel verheugt zich op deze uitdaging. “Dus ik ga iets heel tofs doen. Je hoort me volgende week als host van de Netflix-podcast over Stranger Things!

De podcast staat op zichzelf; het is geen serie afleveringen. “Dit wordt de eerste aflevering en die gaat over Stranger Things, maar Netflix heeft nog meer plannen!

Het is niet geschikt voor mensen die nog niet de gehele serie van Stranger Things hebben gezien. “Ja, hij is bingewatchers only! 🎃 Al kun je de podcast natuurlijk gewoon bewaren tot je klaar bent met kijken.

Waar is de podcast te horen? “In elke podcast-app. Zoeken op Netflix NL en je vindt hem. Je kunt je nu al abonneren!

Het is de eerste keer dat Netflix audio in het Nederlands maakt. Er is nog nooit een Nederlandse serie van Netflix verschenen.

Foto: BNNVARA, Ranking the Stars

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen