Luuk Ikink boert goed bij RTL: verhuizing aanstaande

Luuk Ikink boert goed bij RTL. Het tv-talent, dat sinds vorig seizoen de nieuwe Albert Verlinde is bij Boulevard, verhuist in december van een rijtjeshuis in Hilversum naar een vrijstaand herenhuis in Soest. Dat melden De Telegraaf en Bekende Buren. Ikinks huidige hoekwoning in Hilversum staat in de verkoop voor 310.000 euro, terwijl hij zijn nieuwe stulpje in Soest heeft gekocht voor 725.000 euro. Zijn nieuwe woning is een stuk groter en heeft bovendien een enorme tuin.

Waar de huidige woning van Ikink het moet doen met 86 vierkante meter woonoppervlakte, geniet hij straks van 183 vierkante meter woonoppervlakte met een enorme tuin op een perceel van 590 vierkante meter.

Ikink zal lang niet aan de 900.000 euro zitten die Verlinde jaarlijks binnenharkte, maar het is evident dat zijn portemonnee flink aanzwelt nu hij voor RTL 4 werkt.

Zijn nieuwe woning heeft niet alleen een enorme tuin, maar ook een royale garage, een tuinhuis met veranda, een hoog afwerkingsniveau, een visgraat parketvloer en een meterkast met 11 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De woningen zijn op Funda terug te vinden, maar geanonimiseerd door De Telegraaf en Bekende Buren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen