Frans Duijts baalt dat Boulevard slippertje onthulde

Frans Duijts baalt er best wel een beetje van dat RTL Boulevard twee jaar geleden zijn slippertje onthulde, omdat dat bericht niet meer van het internet af te slaan is. Dat zegt de volkszanger in weekblad Privé. RTL Boulevard kreeg in 2015 een foto opgestuurd waarop te zien was hoe Duijts zoende met een andere vrouw dan zijn echtgenote. Daar deed de showrubriek melding van aan zijn kijkers. “Die onbedoelde kus, bij een oude bekende van mij… Ik ben er niet trots op“, blikt de zanger terug.

Door het internet kan deze herinnering niet meer gewist worden. “Het is een incident dat ik eigenlijk helemaal wil vergeten, wat nooit zal lukken. Als je mijn naam op Google intoetst, komt het naar boven. Het is gebeurd.”

De tv-onthulling kostte Duijts gelukkig niet zijn huwelijk. “Er is thuis heel goed over gesproken en ik heb gemerkt dat Marloes en ik heel sterk achter elkaar staan. Het was ook niet meer dan een kus. Als ik met die vrouw in bed was beland, was het waarschijnlijk over en uit geweest, denk ik.

Als hij met zijn flirt naar bed was gegaan en dát werd door Boulevard onthuld, dan had dat tot een scheiding geleid. “Eén stap verder en ons huwelijk was voorbij. Dan hadden we nu niet gezellig met het gezin op de camping in Kroatië gestaan. Dat is gelukkig allemaal niet gebeurd.”

Een uitgebreid Privé-interview met Frans Duijts kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen