Willibrord vindt televisie van nu ongelooflijk saai

Willibrord Frequin vindt de televisie van nu ongelooflijk saai. Dat geeft hij aan in gesprek met weekblad Privé. Meer dan ooit moet lineaire televisie het hebben van urgente tv, maar op prime time stort het nog altijd ditjes-en-datjes-tv. Daar zet Frequin de tv niet voor aan. “Ik kom nu hoofdzakelijk programma’s tegen waar mensen vertrekken (Ik Vertrek) of aan het klussen zijn geslagen (Help, mijn man is klusser). Leuk, maar daar raak je de kijker niet mee. Ik wil weer vuurwerk zien“, zegt hij.

Hij denkt eraan om zelf maar weer wat te gaan maken. “Er is tegenwoordig niet meer een dergelijk televisieprogramma op de beeldbuis. Ik hoef niet zozeer een compleet programma, maar met een item per week zou ik heel blij zijn.

Voor welk programma wil hij dat item dan maken? “Graag zou ik bijvoorbeeld in een programma van Harry Mens een item per uitzending maken. Lekker rebels zoals ik destijds ook mijn eigen programma maakte.

Frequin is bloedserieus. “Ik zou dolgraag met camera en microfoon weer haringparty’s afstruinen”, besluit hij in het showblad (via Blendle).

Foto: PowNed

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen